Hanka Paldum: Želim da popravim lošu reputaciju u Beogradu!
Foto: Dado Djilas

Spremna da se nosi sa negativnim komentarima

Hanka Paldum: Želim da popravim lošu reputaciju u Beogradu!

Stars -
ako ima lošu reputaciju u našoj zemlji, pevačica iz Bosne i Hercegovine hoće da zapeva pred ovdašnjom publikom. Kaže da je spremna da se nosi sa negativnim komentarima i osudama

Hanka Paldum (58) želi da održi koncert u našem glavnom gradu uprkos lošoj reputaciji zbog novinskih napisa o njoj. Pevačica smatra da su medijski napadi na nju neosnovani i netačni.

Pisalo se kako je za vreme rata u Bosni čak zlostavljala srpske zatvorenike. Paldum je demantovala da je ona bila pevačica koja je zlostavljala Srbe u logoru na Igmanu, čak je dobila sudski proces protiv izvesnog Gorana Goluba, koji je ispričao laž da ga je Hanka mučila. Pričalo se da mu je gazila međunožje.

Hanka je tada dala izjavu da je bila na Igmanu, ali da peva i bila je zgrožena gnusnim optužbama.

"Moja savest je čista, ja sam pred bogom čista! Recite mi vi, možete li zamisliti Hanku Paldum kako nekoga zlostavlja?", rekla je sada Hanka Paldum.

Koncert u Beogradu planira da održi na jesen.

"Želim da održim solistički koncert u Beogradu, i to će se sigurno desiti. To, pre svega, dugujem svojoj publici, koja je u Beogradu mnogobrojna. Da moje pesme žive, dokaz je i to što se pevaju u kafanama. Beograd je bio veoma važan grad za moju karijeru i njegova publika je zaista drugačija", završava Hanka.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track