PINKOVE ZVEZDE: Emisiju su napustili Bogdan Vujić, Nikola i Bogdan Martinović

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE: Emisiju su napustili Bogdan Vujić, Nikola i Bogdan Martinović

Stars -
Takmičari su dali sve od sebe kako bi se prikazali u najboljem svetlu

Po prvi put u Pinkovim Zvezdama bilo je takmičenje gde su u baražu učestvovali kandidati sa svih 5 glasova. Njih 13. se borilo za 10 mesta koja direktno vode u treći krug.

Iz baraža su ispali: Bogdan Vujić, Nikola Nikolić, Bogdan Martinović. Njih trojica su se direktno plasirala u baražnu emisiju drugog kruga.

Tok emisije:

23.48 Poslednja peva Tatjana Cvetković– 5 glasova

"Između mene i tebe tama" je njen prvi izbor– Tatjana se u jednom trenutku zbunila i pogrešila tekst pesme. Milan je pokušao da ubedi Tatjanu da greška zaista nije strašna. Ceca i Marina su podržale Tatjanu. “Bile su i gore greške, pa smo mi puštali ljude sa peticama”, rekla je Ceca. Miroslav je primetio da je intonacija bila pogrešna.

"Zora je svanula" je druga pesma – Haris je i ovog puta čekao poslednji trenutak da da svoj glas. "Spilberg je za njega malo dete”, uzviknuo je Miroslav. Bora smatra da je Haris ipak Alfred Hičkok, te je Haris morao ta imena i da opravda. “Sjajno! Tebi je petica već bila zagarantovana, ali ako nemamo dramu, šta ćemo. Šta ce nam emisija onda”, rekao je Haris. Marina je odmah i proglašena za predsednika žirija.

23.42 Pretposlednja kandidatkinja je Aca Milosavljević – 5 glasova

"Još te nešto čini izuzetnom" je prva pesma – Tri stolice. “Za mene je petica”, rekao je Haris. Marina se složila. “Vrlo korektno”, dodao je Miroslav. Haris je dobacio: “Najbolje što sam čuo u životu”, kontrirajuci Miroslavu. “Da si izabrao neku pesmu sa lepšim tekstom...” nastavio je Miroslav. “Za mene je ovo najbolje što sam čuo u životu”, završio je Haris raspravu.

"Neka boli" je druga pesma – Miroslav se isprva spustio, ali se vratio gore na negodovanje ostalih članova žirija. “Nisi me pozvao, imao sam prava da se vratim”, rekao je Miroslav, Milanu. Od Milana, ali i publike, je dobio aplauz! “Mladiću ja se izvinjavam, potpuno sam izgubio iz vida da samo petice idu u baraž. Ja sam mislio da nemamo dovoljan broj, pa da će biti baraž kao u prošlim emisijama”, dodao je MIroslav. “Malo se zbunio, a znaš zašto? Zato što je ovo najbolja interpretacija njegove pesme koju sam ja čuo u životu”, ponovo je Haris dotakao Miroslava.

23.34 Osamnaesta kandidatkinja je Nadežda Biljić – 5 glasova

Za prvu pesmu je izabrala "Ja ne mogu mila majko bez njega" – Haris je ponovo cekao poslednji trenutak. Marina je primetila da je Nadezda bila jedina takmicarka sa #svihpet u svojoj emisiji. “Meni je ovo bilo tako zrelo i prijatno, i lepa boja... eto... to je to”, rekao je Miroslav. “Profesionalno, obecavajuce! Bice jos bolje u drugoj pesmi”, dodala je Marina. “Odlicno, sjajno. Ja sam znao da cu dici stolicu. Cvrsto, sigurno, pevanje sa svim trilerima, intonacijom... Odlicno!” prokomentarisao je Haris.

Drga pesma je "Oko moje sanjivo" – Ja znam da ona peva odlicno, sto se mene tice ti pevas za cistu desetku, rekla je Ceca. Bora i Haris su primetili par sitnica koje je Nadezda pogresila pred kraj. Nadezda je jedanaesta petica veceras, sto znaci da se svi takmicari sa #svihpet večeras takmiče za 10 mesta u baražu emisije.

23.25 Sedamnaesti po redu peva Enis Todić – 5 glasova

"Ovo je prica o nama" je prva pesma – Ceca je prepoznala takmičara iz Novog Pazara. “Novi Pazar? Sećam ga se! Presladak je! Mnogo lepo peva!” rekla je ona. Miroslav je imao da zameri Enesu na par detalja, ali nista bitno, kaze on.

"Ti si mi u krvi" je druga – U poslednjem trenutku je Haris dao svoj glas Enisu. “Slažete li se sa ovim apsolutno?” upitao je Milan publiku i dobio ogroman aplauz i uzvike. Ceca je primetila da je Enes sada bio još bolji nego u prethodnom krugu. “Slobodno možeš da veruješ u sebe, jer ti raspolažeš prelepim glasom, prelepom tehnikom pevanja. Lepo izgledaš, lep si momak, imaš sve adute da postanes tinejdz zvezda”, rekla je Ceca. “Nakon ovoga, na tvom mestu, Milance, ja bih se povukao”, preporučio je Haris, Milanu. “Idi povuci se malo tamo, da ja dam jos jedan komentar. Naravno, neće biti ovakav kao Cecin, ali šta da ti radim. Sjajno! Ova druga interpretacija odlična, tehnika super, mlad si. Ne znam šta bi tu neko trebao da doda. Jednostavno, tebi treba nova dobra pesma i da postaneš pravi pevač. Imaš sve atribute. To je to, čestitam!” poručio mu je Haris. Miroslav je iskoristio priliku da Enisa zamoli da mu, u sledećem krugu, donese sveže mantije. Enis je deseta petica.

23.15 Šesnaesti je Bojan Andov – 5 glasova

On peva Luisovu pesmu "Slike u oku" – Ceca je prepoznala da je Bojan iz Makedonije zbog neobičnog izgovora. “Lepo je otpevao, na svoj način. Tačno, vrlo tačno”, dodao je Haris.

"Ostala si uvijek ista" je druga pesma – “Neću da kvarim peticu, nije za pet. Ako je onaj prošli kandidat koji je otpevao Olivera Dragojevića, veoma blizu. Nije ni on otpevao Mišu, koji je neuporedivo slabiji pevač od Olivera Dragojevića, ni blizu”, rekao je Haris. “Ja se potpuno slažem sa Harisom”, ubacio se Miroslav. Marina smatra da se zbog nekih mekih slova koje Bojan izgovara, nekome mozda učinilo da je to neispravno. Tonski je bio tačan, ima čistinu glasa. Pet je pet, bolje pet minus, nego četiri plus, zaključila je Ceca.

23.06 Svetozar Andrić je petnaesti po redu – 4 glasa

"Da Bog da" je prvi izbor – U poslednjem trenutku Haris je dao treći glas Svetozaru. “I bilo je drame, i nije bilo drame. Nije ovo pesma koja mu leži” poručio je Haris, Svetozaru. Ceca je oduševljena izborom pesme, te odavno nije čula tu pesmu. Žiri je takođe pohvalio izbor pesme.

"Dobro jutro tugo" je drugi izbor – Marini zaista nije bilo za svih pet. Bilo je mnogo bolje nego prva pesma, smatra Marina. Dodala je i da je jako vezana za interpretaciju, ali ipak nije dovoljno dobro, falilo je malo šlifa. Miroslav se složio sa Marinom. Ceca se nije složila sa prva dva komentara. “Vladao je pesmom, mnogo je bolje plivao u drugoj pesmi. Na mene si ostavio jako pozitivan utisak, i ja sam se nekako borila za tu tvoju peticu, i nisam odustala”, rekla je Ceca. “Ja bih mozda to navukao na peticu. Iskreno da kažem. Ova pesma je jako teška za pevanje”, dodao je Haris.

22.58 Četrnaesti je Spase Petrov – 5 glasova

Peva makedonsku pesmu "Ako odam vo Bitola" - Svih pet već u prvoj pesmi. Haris je čekao poslednji trenutak uz komentar: “Morao sam sačekati, da neko ne bi spustio stolicu. Ali šta da radim? Ovo je bilo toliko toplo, nezno. Mozda to nije veliki glas, mozda nije strasna interpretacija, ali je toliko nezna, topla, iskrena, od mene, svaka cast!” Miroslav je i ovoga puta iskoristio priliku da porazgovara na makedonskom sa kandidatom.

"Ne zovi me" – Aplauz svih članova zirija. “No comment, ćao”, rekao je Haris i spustio se. “Meni se mnogo svidja ta lakoca pevanja. U drugoj pesmi si imao i dobar udarac”, dodala je Marina. “Ma savrsen si, super si!” dodala je Ceca.

http://www.youtube.com/watch?v=mq7oBjMi3lg

22.50 Trinaesti nastupa Marko Milić – 5 glasova

"Sneg je opet Snežana" je prva pesma – “Ovo je pesma Šabana Šaulića, međutim dečko peva na potpuno svoj način, koji je meni prijao”, zaključio je Miroslav. “Potpuno nov jedan način interpretacije, koji nema veze sa interpretacijom Šabana Šaulića. Jedan nov, i to nije na zavidnom nivou, ali je nešto novo i to nešto me onako malo čačka da ti dam glas. Ovo je onako, nesto posebno”, rekao je Haris. Bora je primetio da je pesma izvedena ravno.

"Odiseja" je druga pesma – Iz publike su se čuli povici “Bravo, bravo!”. “Dobra je bila druga pesma. Prva jeste bila malo hladne, neemotivna, ali si zato u drugoj pokazao da to radis mnogo bolje. Sve je u redu”, rekla je Marina. “Onaj ko bude jednog dana producirao čoveka, imaće sa čime da radi”, porucio mu je Miroslav. Haris smatra da je pevao za pet minus, i da sam i to zna. Bora je bio kratak: “Dobar si pevač, i drago mi je da si prošao dalje”. “Što se mene tiče, ti imas glasčinu! GLASČINU! Čestitam”, oduševljeno je rekla Ceca. On je sedma petica večeras.

http://www.youtube.com/watch?v=701pCOVqIzU

22.40 Pod brojem 12 nastupa Boris Gospojević – 4 glasa"Sačuvaj tajnu" je prva pesma – “Neću da te obeshrabrim, ali na jedvite jade. Pazi kako udiseš vazduh”, rekao je Bora. “Ovo je bilo... ima jedan izraz, koji nije bas pristojan, malo, plačipickasto. Otpevaj malo muškije u drugoj pesmi”, zaključio je on svoje izlaganje. Haris i Ceca su primetili da mu je Haris u prvom krugu rekao da se previše “dere” dok peva. “Trebao si se naći negde između”, poručio mu je Haris.Druga pesma je "Nikome ni reč" – Žiri je primetio da je u drugoj pesmi bio znatno bolji. Dobar producent može tu emociju dobro da iskanališe, poručila mu je Ceca. Smatra da je važno imati emociju, koja čak i doprinosi tome da je dobar pevač. “Neko ko se dobro razume u producentski posao, može da iskanališe tvoj glas i da to zvuči fenomenalno”, završila je Ceca. Manje drame, manje glumatanja, manje “shmire”, poručio je Bora.

http://www.youtube.com/watch?v=d9nVIGV1Ris

22.31 Teodora Toković nastupa jedanaesta – 5 glasova

Prva je Brenina pesma "Pazi kome zavidiš" – Zaista idealno pevanje, možda je bilo par grešaka, ali odlično, prokomentarisala je Marina. Miroslavu su “kolege” sa leve strane sugerisale da je Teodora “bomba, lepo izgleda”, a on je odlučio da joj da glas, posto je čuo kako ona zapravo peva. Emotivno i toplo pevanje, tonski tačno, i samo sitnice koje će ispraviti tokom takmičenja joj se mogu zameriti, dodala je Ceca. Smatra da zaslužuje svih pet stolica.

Druga pesma "U meni jesen je" – I Haris je rešio da svoj glas dodeli Teodori, a iz publike se moglo čuti skandiranje “Tea, Tea, Tea...” Vrlo zaslužena petica, čisto, lepo, rekao je Bora. Ceca smatra da je druga pesma samo dokaz da Teodora zaslužuje svih pet, a poželela joj je svu sreću u nastavku takmičenja. Haris je znao da će ona dobiti peticu, ali je improvizacija koju je Teodora sprovela, "zakucala" tu peticu. Miroslav je primetio da Teodora svoj temperament nije “pustila” do kraja, i to joj je jedino zameriti.

http://www.youtube.com/watch?v=R5PTqCS-Bec

22.22 Na polovini emisije, kao deseti kandidat nastupa Damjan Radovanović – 4 glasa"Ako me voliš, idi od mene" je prva pesma – Milan je primetio da se takmičar borio sa pesmom. Haris je zatražio da on ponovo otpeva kraj pesme, ovoga puta, bez pratnje matrice. Posle ovoga je i Ceca odlučila da mu da svoj, četvrti po redu, glas. “Vidim ja da ti možeš sto puta bolje, šta te je zbunilo, ne znam”, primetio je Haris. Svi članovi žirija smatraju da će druga pesma biti bolja.

"Mi nismo mi" je druga pesma– “Ja mislim da će svi ostali članovi žirija da se slože sa mnom, što se nisam podigao”, siguran je bio Miroslav. Njemu se ni prva pesma nije naročito svidela. Haris je želeo da “izvuče” nešto više od takmičara. Svi članovi žirija su se složili da je sasvim dovoljno da ima 4 glasa.

http://www.youtube.com/watch?v=HrcVijfqKwU

22.14 Deveti nastupa Bogdan Vujić – 5 glasova

Za prvu pesmu je izabrao Nikolu Rokvića i "Med i slatko grozđe" – “Evo ja ponovo čitam ovde. Svi se plaše Marine, Harisa, Miroslava... Niko se ne plaši Cece i mene, pa hajde da se dignem, a i dobro peva dečko”, zaključio je Bora. Haris je imao par saveta: “Znaš dobro pevati. Opusti se slobodno i otpevaj kao da si u kafani sa svojom rajom”. “Ali nisam popio!” požalio se Bogdan, Harisu. “Nema veze. Kontaj da si popio. Ufuraj se da si popio, pa probaj tako. Biće sto puta bolje. Ja sam digao stolicu samo da ti to kažem. Molim te, može sto puta bolje”, bio je uveren Haris.

Druga je Oliverova pesma "Kad mi dođeš ti" – Ceca u poslednjem trenutku za svih pet. “Jesam li ti rekao?” upitao je Haris, a potom nastavio “Znao sam da će se to njoj dopasti. Odmah sam video”. Miroslav je potom prišao da proveri da li Haris zapravo pije vodu ili neki alkohol. Milan je bio uveren da ce Miroslav politi Harisa.

"Digao se čika-deda da vidi da li je to voda original, ili da možda nisam poludeo od alkohola. Čika-deda, novootvorena voda! I on sad konta šta mu je?! Što je čoveka proveo kroz sve ovo?”, zaključio je Haris. Miroslav je priznao da u drugoj pesmi nije imao kud, i morao je da ostane gore. Svi članovi žirija su oduševljeni. Bogdan je iskoristio priliku da pozdravi svog druga Šoneta, koji je upravo dobio ćerku!

http://www.youtube.com/watch?v=T92JrgjXpLA

22.06 Osmi po redu je Bogdan Martinović – 5 glasova

Za prvu pesmu je izabrao "Tajnu" – “Čuveni osmeh iz prvog kruga, čuveni Boki”, predstavio je Milan takmičara. Nije sjajno, ali je obećavajuće pred drugu pesmu, smatra Miroslav. “Jako korektno, lepo, stajling odličan, inače Milanova omiljena pesma”, dodala je Ceca. Toplo, korektno, sasvim u redu, dobro si se snašao u drugom delu, iz promene u dvojku, zaključio je Bora.

Druga je pesma Dina Merlina "Deset mlađa" – Milan je primetio “izraz ljutnje” na Harisovom licu. “Možda je samo ovaj zadnji, što je potpuno nevažno, zadnji pasaž pesme. Možda si to malo kiksnuo. Ali nema veze, ti vladaš melodijom, i to je jako lepo, simpatično. Opet nesto na svoj nacin, sto ja podržavam. Meni se to jako dopada, i za mene je to... odlicno” porucio mu je Haris. Miroslav ima sitnih zamerki i u prvoj i u drugoj pesmi, ali je Bojan dobio cistih pet minus. Boki je uputio kompliment Ceci, rekavsi joj da je “deset mladja”, aludirajuci na pesmu. Ceca je odusevljena komplimentom.

http://www.youtube.com/watch?v=lWi5qXwsLPE

21.55 Sedmi nastupa Zoran Bušin – 5 glasova

Za prvu pesmu je izabrao "Koprivu" Al Dina – Haris mu je dao četvrti glas u poslednjem trenutku. Takmičar je priznao da ima veliki strah od Harisa, i da se najviše plaši Harisovog komentara da ne pravi varijacije na temu. “Očigledno ne bih ni podigao stolicu da si sada pravio neke kerefeke na ovu pesmu. Ne bih, jer ti nemaš pravo na to. Nisi formiran pevač, nemaš dugu karijeru. Druga stvar, opet si pogodio mene, jer si ovu pesmu otpevao na svoj način. Otpevao si je tako tanano, tako mekano, i haj’ mrš, molim te, odavde”, završio je Haris svoje izlaganje. Miroslav je dodao da ulaz nije bio obećavajući, ali je posle tri stolice bio prilično sigurniji. Bora se složio da je Zoran bio neprecizan, ali da ima jako finu boju i emociju.

Druga pesma je od Indexa "Bacila je sve niz rijeku" – Kada je ugledao da je dobio svih pet, Zoran je kleknuo na scenu sa svojom košuljom preko glave. Bio je oduševljen i proslavio je, a potom su mu oči zasuzile. “Sada na pola pesme se razmisljam da kažem... Bože, dugo nisam video da je neko ovako emotivno otpevao neku pesmu, a tek je onda krenula emocija da te lomi. Nisi znao šta ćeš od sebe. Mogao si cipele da skineš, i sve”, rekao je Milan. Voditelja je zanimalo da li ga ova pesma na nekoga podseća. “Ja ne mogu više ni slovo da kažem”, poručio je Zoran. “Hvala vam puno za ovaj korak dalje, meni jako puno znači u životu. Hvala i publici, hvala i žiriju”. “Potpuno se vidi da se čovek identifikovao sa pesmom. Prolazim kroz sličnu situaciju, i potpuno ga razumem”, porucio mu je Bora.

http://www.youtube.com/watch?v=-IaEI1hUmI8

21.49 Šesta kandidatkinja je Aleksandra Veljković – 4 glasaZa prvu pesmu je izabrala "Pamtim još" – “Da je dobro, nije baš najbolje” zaključio je Miroslav. “To se osetilo jako u interpretaciji, ali se tu ispod vidi da se radi o osobi koja nije netalentovana, pa da čujemo drugu pesmu”, predložio je on. Bora je primetio i da je takmičarka promukla.

"Pogledaj u sunce" je druga pesma – Haris, iako nije dao svoj glas, smatra da su interpretacije bile korektne, ali u poređenju sa ostalima, nije bilo za pet stolica. Bora je dodao da se Aleksandra jako mučila u refrenu, ali joj više leži druga pesma, jer ima odličnu boju glasa. Ceca smatra da je Aleksandra mogla da se “provuče” i sa svih pet. Miroslav i Marina su se složili da je između četiri i pet, čak možda i pet minus.

http://www.youtube.com/watch?v=_qI1qXAx4LU

21.39 Peti po redu je Saša Đurić – 3 glasa

Za prvu pesmu je izabrao "Nedelju" – Miroslav je zamerio preveliku količinu treme, i napomenuo da je ova pesma, samo na oko, laka za interpretaciju. Da nije bilo treme, možda bi imao i svih pet, smatra Miroslav. Miroslav je zamerio Harisu i Ceci na glasnom komentarisanju. “Ja bih pozvao kolege da se popnu na visi nivo i razgovaraju sa nama”, zakljucio je Bora ovu kratku raspravu.

"Ćao bela" je druga pesma. Bora je spustio svoju stolicu. Ceca smatra da Saša treba da ide u baraž, ali da je previše promukao i da zbog toga ne moze nijednu frazu da završi. Haris takođe ima utisak da je u prethodnom krugu pevao potpuno drugačije. U tom trenutku su se Marina i Ceca nasmejali jer je takmičar, sa svakim novim komentarom, išao korak unazad, a Milan još jedan iza. “Možete da isključite pokretnu traku na kojoj takmičari stoje?” upitao je Milan. I Marina se složila da je mnogo bolje pevao prethodnog puta.

http://www.youtube.com/watch?v=NQUW7Fj7qR4

21.29 Četvrti po redu je Aleksa Rabrenović – 4 glasaPrva pesma je "Miris tamjana" Aleksa je iskoristio priliku da uslika “selfie” prilikom ulaska na scenu, i to dva puta. Milan je primetio da su devojke iz publike “poludele” za njim, i da su mu konstantno dobacivale. “Možeš ti to bolje. Ja znam. Sećam te se od prošlog puta. Dovoljno korektno da čujemo i drugu pesmu. Da ne igraš samo na taj tvoj izgled”, rekla je Marina. Milan je pokušao da podseti gledaoce na Aleksin početak: “Ovo ste sigurno zaboravili...” započeo je voditelj. “Nismo zaboravili”, prekinula ga je Ceca. “S njim smo počeli rijaliti!” Milan je bio oduševljen. “U ozbiljnim si godinama, ali pamćenje te služi”, poručio joj je Milan.

Druga pesma je "Kao moja mati" – Četiri glasa za Aleksu. Milan je uzeo Aleksin sako u ruke i pozvao Miroslava da se podigne. “Miroslave, vidite, ovo je Aleksin sako. Samo vidite kakvu reakciju izaziva”, rekao je Milan, a potom bacio sako u publiku. “E moj Milanče. Naslušao sam se ja toga za ove 42 godine”, odgovorio je Miroslav. Briljantan u refrenu, poručio mu je Bora. Haris smatra da je sa ovom drugom pesmom mogao da se “provuče” sa svih pet. ”Znaš šta Aleksa? Ja bih ti dala pet. Zato što si kompletan i sve to što ti malo falo se da popraviti”, pohvalila ga je Ceca. Bora je zaključio da su muškarci u žiriju ljubomorni, i da zato nije dobio svih pet.

http://www.youtube.com/watch?v=aTW2ft4AYVQ

21.21 Treći nastupa Nikola Nikolić – 5 glasovaOpet Stanišina pesma "Zbog tebe mome ubava" – U prvom delu je bilo “dobro milovanje” Stanišine pesme, ali je u drugom delu imao problem sa ritmom. Dopalo se i Miroslavu i Ceci. “Ovo je neka pozitivna invazija Vranja na Beograd”, zaključio je Bora.

"Ti si mi bila naj" je druga pesma – Publika u studiju je oduševljena, ali i voditelj. Milan je podsetio da je Nikola i u prvom krugu, tek drugom pesmom došao do glasova žirija. “Prva pesma nema pojma. Svi trileri nisu bili kako treba što si otpevao. Izvini što ti kazem. Dao sam ti petu stolicu na osnove ove druge interpretacije, ali prva pesma... ti trileri moraju da se izvedu ili ne smeš ući u njih”, poručio mu je Haris. “Ja sam oduševljen ovom drugom pesmom”, pohvalio je Bora. Ceca je takođe oduševljena jer je Nikola ”u našem rijalitiju”. Miroslava je, pak, zanimalo da li je Nikola bio na “Pršutijadi” na Mačkatu.

http://www.youtube.com/watch?v=ZNneZxcWGNI

21.12 Milan Petković nastupa drugi po redu – 5 glasova"Lela vranjanka" je njegov drugi izbor – Haris je primetio da ga Milanovo izvođenje podseća na Stanišu, ali da peva na svoj način. "Ja uvek podržavam drugi način, tako da je to to. Imaš svoju originalnost, i ja mislim da možeš da uspeš kao pevač. Ne trebaju neke velike korekcije, biće to jako dobro”, poručio mu je Haris. Na pitanje voditelja odakle je, Milan je odgovorio da je baš iz Vranja. Ceca je primetila neverovatnu energiju kod takmičara.

"Veruj bratu svome" je drugi izbor – U poslednjem trenutku, Miroslav “Zanovetak” Ilić je dao svoj glas. "Ova druga interpretacija je bila odlična. Signalizirali su mi moji najbliži saradnici ovde, da mi Marina uporno maše", rekao je Miroslav. On je priznao da je držao Milana u neizvesnosti zbog prve pesme, koju je loše izveo. Ostali članovi žirija su se složili da je Milan odličan.

Ceca je nakon Miroslavljevog komentara da Vranjanka mora više da se "miluje" rekla da današnje generacije drugačije miluju, na šta su se svi nasmejali.

http://www.youtube.com/watch?v=Z7x36UGpm9E

21.05 Prva kandidatkinja koja nastupa je Devana Nardelli – 4 glasaZa prvu pesmu je izabrala "Trulu višnju" Iako su svi bili oduševljeni Devaninim nastupom u prethodnom krugu, ovoga puta nisu bili zadovoljni. Marina je primetila da je takmičarka iz Makedonije, i da se u refrenu izuzetno popravila. Devana je priznala da se “prepala” Cece jer pred njom peva baš njenu pesmu. Ceca ju je uverila da nema potrebe da se boji.

"Rijeka bez imena" je druga pesma. Miroslav, napomenuo je, vrlo objektivno misli da je 4 sasvim realna ocena. Marina smatra da je Devana bila odlična u drugoj pesmi i da je zaslužila svih pet. “Lepa emocija, lep glas, sve super!”, rekla je Marina. Haris je dodao da ima stvari koje nisu za pet, ali se mogu ispraviti. On joj je savetovao da radi na svom glasu. Ceca smatra da je njen najveći problem to sto je bila u grču, ali, kao i Marina, smatra da je Devana zaslužila svih pet.

http://www.youtube.com/watch?v=PuRUxp-b-fs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track