(VIDEO) KLEČAO I PLAKAO PRED ŽIRIJEM: Hvala vam za ovaj korak dalje, ne mogu više reč da izustim!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

(VIDEO) KLEČAO I PLAKAO PRED ŽIRIJEM: Hvala vam za ovaj korak dalje, ne mogu više reč da izustim!

Stars -
Hvala vam puno za ovaj korak dalje, meni jako puno znači u životu. Hvala i publici, hvala i žiriju, rekao je Zoran Bušin

Zoran Bušin doživeo je manji emotivni slom na sceni Pinkovih zvezda.

On je za prvu pesmu izabrao "Koprivu" koju u originalu izvodi Al Dino i veoma se dopao žiriju, mada mu je Haris dao četvrti glas u poslednjem momentu.

"Očigledno ne bih ni podigao stolicu da si sada pravio neke kerefeke na ovu pesmu. Ne bih, jer ti nemaš pravo na to. Nisi formiran pevač, nemaš dugu karijeru. Druga stvar, opet si pogodio mene, jer si ovu pesmu otpevao na svoj način. Otpevao si je tako tanano, tako mekano, i haj’ mrš, molim te, odavde", završio je Haris svoje izlaganje. Miroslav je dodao da ulaz nije bio obećavajući, ali je posle tri stolice bio prilično sigurniji. Bora se složio da je Zoran bio neprecizan, ali da ima jako finu boju i emociju.

Drugu pesmu je otpevao od Indexa "Bacila je sve niz rijeku". Kada je ugledao da je dobio svih pet, Zoran je kleknuo na scenu sa svojim sakoom preko glave. Bio je oduševljen i proslavio je, a potom su mu oči zasuzile.

"Sada na pola pesme se razmišljam da kažem... Bože, dugo nisam video da je neko ovako emotivno otpevao neku pesmu, a tek je onda krenula emocija da te lomi. Nisi znao šta ćeš od sebe. Mogao si cipele da skineš, i sve”, rekao je Milan.

Voditelja je zanimalo da li ga ova pesma na nekoga podseća. “Ja ne mogu više ni slovo da kažem”, poručio je Zoran. “Hvala vam puno za ovaj korak dalje, meni jako puno znači u životu. Hvala i publici, hvala i žiriju”.

"Potpuno se vidi da se čovek identifikovao sa pesmom. Prolazim kroz sličnu situaciju, i potpuno ga razumem”, poručio mu je Bora.

http://www.youtube.com/watch?v=-IaEI1hUmI8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track