BRUNCLIK NAPALA POPOVIĆA I BOSANCA: Svako svoju trese, ja moju drmusam
Foto: Printskrin

Prozivke ne prestaju

BRUNCLIK NAPALA POPOVIĆA I BOSANCA: Svako svoju trese, ja moju drmusam

Stars -
Znate kako kažu, svako svoju trese, ja moju drmusam. Ovde ličnu promociju vrši Bosanac naspram Saše Popovića, rekla je Zorica

Nakon četvrtog duela žiri je primetio da jedan od kandidata imao je vidno veliku tremu što je Bosanac počeo da komentariše. On je tvrdio da se on u mladosti takmičio na raznim muzičkim takmičenjima a da nikada nije imao tremu.

U odbranu kandidata stao je Saša Popović koji tvrdi da današnja takmičenja ne mogu da se porede sa "Zvezdama Granda" koje imaju milionski broj pregleda i takav stručni žiri.

Kako bi nastavila takmičenje i prekinula ove rasprave Zorica Brunclik imala je zanimljivu izreku.

"Znate kako kažu, svako svoju trese, ja moju drmusam. Ovde ličnu promociju vrši Bosanac naspram Saše Popovića. Bosanac priča kako je pobeđivao na takmičenjima, a Saša Popović kako nas gleda 5 miliona."

Nakon ovoga obojica su shvatili da su malo preterali te se Saša Popović izvinio kandidatima i zamolio da se takmičenje nastavi.

Međutim, nakon ovoga produkcijski žiri trebao je da stisne taster kako bi odlučio koji kandidat ide dalje a Saša je našao trenutak da prozove i Lepu Brenu.

"Breno, stisni onom rukom koju nisi lomila. Ali posto si obe lomila, onda ne vredi", rekao je Saša.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track