KOLO SREĆE SE OKREĆE: Nekad su bili velike zvezde, a danas nemaju novca za novu pesmu
Foto: Nikola Milićević

To je život

KOLO SREĆE SE OKREĆE: Nekad su bili velike zvezde, a danas nemaju novca za novu pesmu

Stars -
Devedesetih nisam imala pojam da sam zvezda, barem što se tiče novca, ali s tom pesmom bila sam prva na top-listama, govori pevačica

Marina Perazić, koja je pevala u Denis&Denis, bila je seks-simbol. Daniel Popović (59) bio je četvrti na Euroviziji s "Džuli", a Ela je imala hit pesmu "Iza ponoći".

Iako ih na sceni nema već dvadesetak godina nekadašnje zvezde raspametile su publiku. Danas Danijel Popović (59), Ela (44) i Marina Perazić (56) pevaju po svadbama, prijemima i "raspalim žurkama".

Svoje hitove pevali su u petak u noćnom klubu. Nakon velikog hita "Iza ponoći", Ela je nestala s pozornice. Ponovno je počela nastupati po klubovima pre godinu dana.

"Devedesetih nisam imala pojam da sam zvezda, barem što se tiče novca, ali s tom pesmom bila sam prva na top-listama", kaže Ela, koja danas peva po svadbama i prijemima.

http://www.youtube.com/watch?v=x8eDod4CMOU

Marina Perazić, koja je pevala u Denis&Denis, bila je seks-simbol.

"Nije me to nikad fasciniralo. Diplomirana sam građevinarka, a spuštali su me na nivou nekog mesa i toga se sramim", kaže Marina.

Na vrhuncu karijere otišla je s dečkom u New York. Mislila je ostati šest meseci, ali ostala je devet godina. Kako je brzo potrošila ušteđevinu, radila je kao konobarica i dadilja.

Vrativši se u Hrvatsku, krajem devedesetih snimila je album "Ista kao more", ali on nije prošao zapaženo. Denis&Denis ponovno se okupio pre dve godine i imali su petnaestak koncerata, ali Marina kaže da nemaju više angažmana jer su preskupi.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Poslednjih godina živi u Novom Sadu gde podučava zumbu jer u rodnoj Rijeci 12 godina nije mogla naći posao, a učestvovala je i u rijalitiju "Farma".

http://www.youtube.com/watch?v=1tqir1T1Eb8

Daniel Popović (59) bio je četvrti na Evroviziji s "Džuli", a danas nastupa na treš festivalima. Živi u Ljubljani s četvrtom suprugom Aleksandrom i, kako kaže, danas je socijalni slučaj.

http://www.youtube.com/watch?v=-138pFSyez4

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track