KATARINA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: Fudbaleri su dobri frajeri, a imam ih nekoliko
Foto: Facebook

Voli da je u centru pažnje

KATARINA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: Fudbaleri su dobri frajeri, a imam ih nekoliko

Stars -
Ja nikada ne komentarišem nekog ko nije tu pored meme. Tako da ću i ovog puta biti bez komentara, govori pevačica o svojoj suparnici

Katarina Živković ovih dana nalazi se u medijima zbog prepucavanja sa starletom Sorajom Vučelić, ali ona kaže da je ni malo ne dotiču ti naslovi, lak joj i imponuje.

"To što se piše po novinama je meni vrlo zanimljivo, počela sam da se smejem i da se jako dobro zabavljam. Ne postoji loša reklama, svaka reklama je vrlo dobra, tako da, ja verujem da vi to možete mnogo bolje", rekla je pevačica.

A na pitanje da li poznaje starletu Soraju, kratko je odgovorila:

"Ja nikada ne komentarišem nekog ko nije tu pored meme. Tako da ću i ovog puta biti bez komentara."

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ceo sukob nastao je zbog fudbalera Crvene Zvezde, Stefana Mihajlovića, a na pitanje šta je sa fudbalerom, pevačica kroz osmeh odgovorila:

"Kojim? Ima ih nekoliko. Među njma ma dosta dobrih frajera."

Nedavno je pevačica za potrebe jednog fotografisanja pozirala u venčanici, a na pitanje da li to znači da će uskoro stati na ludi kamen, Kaća je odgovorila:

"Kad obučete takvu venčanicu koja je zaista savršena, stvarno poželite da se udate. Tako da sam i ja to poželela, ali čim sam skinula venčanicu odmah sam zaboravila na te svoje želje", rekla je pevačica u emisiji "Premijera" i otkrila da kod nje ne postoji jača polovina sa kojom bi mogla stati na ludi kamen.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track