SVE LJUBAVI NATAŠE BEKVALAC: Evo sa kim su je sve povezivali!
Foto: Miloš Nadeždin, Damir Dervišagić, Cile, Nebojša Mandić, Dado đilas, Fonet

Turbulentno

SVE LJUBAVI NATAŠE BEKVALAC: Evo sa kim su je sve povezivali!

Stars -
Može se reći da je Nata imala buran ljubavni život, a evo su pevačicu sve povezivali

Ljubavni život novosadske pevačice Nataše Bekvalac i dalje je u žiži interesovanja, a posebno otkako je obnovila vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, sa kojim je nedavno ušla i u bračne vode.

Može se reći da je Nata imala buran ljubavni život, a evo su pevačicu sve povezivali...

Lola LakovićPre Koleta, Nataša je bila u ljubavi sa biznismenom Lolom Lakovićem iz Podgorice. Tada je bila jako mlada, i pobegla je od kuće kako bi živela sa njim u Podgorici. Ovu ljubav okončao je njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao za Crnu Goru i ubedio je da se vrati. Inače, priča se da su Lola i Ćazim Osmani bliski prijatelji.

Miodrag KostićLeta 2009. godine koje je Nataša radno provodila na Crnogorskom primorju, mediji su ponovo pisali o njenom neverstvu u braku, jer je navodno viđena na večeri sa bivšim dečkom u restoranu “O sole mio” u Budvi, Miodragom Kostićem. Nataša je ovu vest demantovala.

Zoran ĆopićKako su prenele bosanske "Nezavisne novine“ Nata je Danila varala sa Šarićevim saradnikom. "Zajedno su avionom odlazili do Crne Gore i Kipra, i bili intimni. O ovome svedoče i snimljeni razgovori”, navodi bosanski list.

Ljuba JovanovićRukometaš i lepa pevačica su nekoliko puta raskidali i mirili se. Nataša dugo nije želela da prizna da je u vezi sa Ljubom, međutim, ljubav je pobedila, pa je par nedavno odlučio da u strogoj tajnosti stane na ludi kamen.

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track