NATAŠA BEKVALAC ISPUNILA LJUBINU ŽELJU: Od sada sam Jovanović
Foto: Damir Dervisagic

Sve za ljubav

NATAŠA BEKVALAC ISPUNILA LJUBINU ŽELJU: Od sada sam Jovanović

Stars -
Dobar dečko nikad neće poželeti da promeni nešto na tebi... Prihvatam tvoje prezime, poručila je pevačica

Nataša Bekvalac pre četiri nedelje udala se u potpunoj tajnosti za svog dečka Ljubu Jovanovića. Međutim, ona je na svom Instagram profilu ostavljala šifrovane poruke posvećene svom mužu, u kojima mu je izjavljivala ljubav na najlepši mogući način.

"Dobar dečko nikad neće poželeti da promeni nešto na tebi... Prihvatam tvoje prezime", objavila je Nata pošto je kod matičara drugi put izgovorila sudbonosno "da".

Ubrzo se svojim pratiocima pohvalila i iznenađenjem koje joj je muž priredio.

Foto: Instagram/bekvalceva
Foto: Instagram/bekvalceva

"Ne znam čime sam ovo zaslužila... Bože, kakav čovek", napisala je pevačica pored fotografije na kojoj je mala mladenačka torta i veliki buketi cveća.

Kako je ispričao izvor blizak Bekvalčevoj, ona je ispunila Ljubinu želju da se preziva kao on, a on je tog dana ceo stan u kojem žive ukrasio cvećem i kupio joj pregršt poklona.

"Nataša nije puno razmišljala, kada su rešili da se venčaju, ona je rekla Ljubi da će uzeti njegovo prezime, jer je to najmanje što on zaslužuje. Verovatno će se u javnosti i dalje predstavljati svojim devojačkim prezimenom Bekvalac, ali je u dokumentima - gospođa Jovanović. Kada su se venčali, u prisustvu kumova i matičara otišli su na ručak kako bi proslavili venčanje, a po povratku kući Natašu je suprug iznenadio cvećem i tortom. Onda je usledilo slavlje samo za njih dvoje", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je njima put na Tajland bio medeni mesec, a da će i za svoju porodicu i prijatelje organizovati žurku. Nadaju se da će uskoro saznati i srećnu vest, tačnije da će im se u ovoj godini ispuniti želja da postanu roditelji.

Ovo tajno venčanje prokomentarisao je i Natašin otac.

"Hvala na čestitkama, svadbe nije bilo, a ja sam srećan što je Nataša u krizi pravih muškaraca našla divnog momka kao što je Ljuba i želim im svu sreću, još jednom hvala", rekao je Dragoljub Bekvalac.

Natašin otac i ćerka, Foto: Instagram/belvalceva
Natašin otac i ćerka, Foto: Instagram/belvalceva

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track