TINA NAKON OPERACIJE RAKA DOJKE: Mislili su da su mi dani odbrojani, suprug i ja smo plakali satima!
Foto: Nemanja Pancic

Pevačica je sada bolje

TINA NAKON OPERACIJE RAKA DOJKE: Mislili su da su mi dani odbrojani, suprug i ja smo plakali satima!

Stars -
Čim smo saznali da ovo ispod pazuha nije maligno. Onda se rodila nada...Plakali smo i na dobre vesti, suze su tekle od sreće, rekla je Tina Ivanović

Pevačica Tina Ivanović preživela je pravu životnu dramu budući da se borila protiv raka dojke. U intervjuu za časopis “Story“, ona je otkrila detalje vezano za njenu bolest i kako je sve to podnela.

Na početku razgovora, Tina je rekla da se sve brzo dogodilo i zatim objasnila kako je saznala da je bolesna.

"Slučajno. Jednog dana Zvezdan (Tinin suprug, prim. aut) je pričao s nekim čovekom telefonom i čula kako kaže: Žene moraju da se kontrolišu, da se same pregledaju i prepipavaju grudi, pazuh. U tom trenutku rešila sam da to odmah uradim. Ispod miške napipala sam tri žležde i rekla i Zvezdanu kako i ja imam nešto. On je to isto konstatovao i tog momenta život mi se okrenuo naglavačke. Doktori su prvo pomislili da je u pitanju rak limfnih žlezda dok nisu otkrili promenu na dojci. A onda su ultrazvuk i skener pokazali da je to nešto što se raširilo. Bili su uvereni da je reč o kanceru koji neće moći da se izleči", navela je Ivanovićeva, i dodala je da su prognoze bile crne i obeshrabrujuće.

"Gledala sam doktora belo, oblio me je hladan znoj i nisam mogla da verujem šta mi se dešava. Teško je opisati taj trenutak. Suze su mi same tekle. Čovek odmah pomisli na najgore i zapita se kako da se bori. U tom momentu razmišljala sam i o svojim najbližima, o Zvezdanu, roditeljima, detetu, kako će oni sve to podneti. Kad smo čuli da je bolest najverovatnije zloćudna i da nas čeka teška i mukotrpna borba sa malim šansama za dobar rezultat, izašli smo ispred onkologije, zagrlili se i počeli da plačemo. Ljudi su prolazili i gledali nas", rekla je pevačica i dodala da joj je supruga mnogo pomogao, ali i neke njene kolege.

Na kraju, Tina je ispričala kako se situacija preokrenula.

"Čim smo saznali da ovo ispod pazuha nije maligno. Onda se rodila nada. Rekla sam, šta bude – biće. I ako je ovo u dojci maligno, nije se raširilo. U početnoj je fazi i na vreme otkriveno. Plakali smo i na dobre vesti, suze su tekle od sreće . Zvezdan mi je opisao trenutak kada je doktor izašao iz operacione sale i dok su me gurali kolicima, pošto sam bila u totalnoj anesteziji, pokazao mu podignute palčeve. Kaže, nije znao da li da ljubi mene, lekara, sestre… ", iskrena je Tina, i dodavši da je u međuvremenu saznala ko su joj pravi prijatelji, da planira da se odmori i da nastavi tamo gde je stala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track