NATA I LJUBA SPREMAJU SVADBU: Iznenadićete se kada saznate gde će reći sudbonosno da
Foto: Damir Dervisagic

Oblači venčanicu

NATA I LJUBA SPREMAJU SVADBU: Iznenadićete se kada saznate gde će reći sudbonosno da

Stars -
Oboje su želeli da bez pompe i svadbe svoju ljubav krunišu brakom, ali očigledno da je to neizvodljivo. Danima telefoni ne prestaju da im zvone jer ih zovu rođaci i prijatelji kako bi im čestitali uz želju da se okupe i u to ime nazdrave

Pevačica Nataša Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović, koji su se pred matičarem tajno venčali pre četiri nedelje, spremaju intimno slavlje za maj i to na porodičnom salašu nadomak Sremskih Karlovaca.

Mladenci su se na ovaj korak odlučili zbog mnogobrojnih prijatelja koji im danima čestitaju sklapanje braka i žele s njima da zaliju ovu vezu.

❤️

A photo posted by Natasa Bekvalac (@natasabekvalac) on Feb 5, 2015 at 6:13am PST

"Oboje su želeli da bez pompe i svadbe svoju ljubav krunišu brakom, ali očigledno da je to neizvodljivo. Danima telefoni ne prestaju da im zvone jer ih zovu rođaci i prijatelji kako bi im čestitali uz želju da se okupe i u to ime nazdrave. To ih je navelo da počnu da razmišljaju kako da pedesetak najbližih svatova okupe na salašu novosadske barbike. S obzirom na to da pevačica tokom leta mnogo nastupa, slavlje će najverovatnije biti u maju", rekao je izvor.

"Nataša je na salašu slavila rođendan, dok se njena sestra Kristina na večnu ljubav zaklela, sad već bivšem suprugu Ivu Martinoviću, takođe na ovom mestu. Ona je oduševljena prolećem na salašu, jer je sve u zelenilu pa i najmanja dekoracija ambijent čini romantičnim", rekao je izvor.

Natašina ćerka Hana najviše se obradovala ovoj ideji jer bi volela da vidi mamu u venčanici, saznaje izvor.

Podsetimo, svoj prvi brak pevačica je sklopila u tajnosti. Ona i vaterpolista Danilo Ikodinović, iako su svadbu pravili u julu 2006., zvanično su postali muž i žena godinu dana pre toga, samo u prisustvu kumova. Njih dvoje su matičara pozvali na porodični salaš, na kojem i sada planira slavlje, i izgovorili sudbonosno da.

"Sremski Karlovci, bakina kuća. Ovde sam odrasla, venčala se, krstila Hanu... sada se moje devojčice veru po istim čardacima i penju po istim čardacima i penju po istim krovovima", tek nedavno je otkrila Nataša.

A photo posted by Natasa Bekvalac (@natasabekvalac) on Oct 12, 2014 at 7:17am PDT

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track