ŽIRI PEVAO, ORIO SE STUDIO: Milan naručio najskuplju pesmu i skinuo košulju!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

ŽIRI PEVAO, ORIO SE STUDIO: Milan naručio najskuplju pesmu i skinuo košulju!

Stars -
Kako odmah najskuplju nađeš, pitao je Džinović Milana

Pošto je jedan od takmičara u Pinkovim zvezdama završio sa nastupom, Milan je zamolio žiri da ne spušta stolice.

Niko od članova žirija nije ni slutio kakvo im iznenađenje Milan sprema. "Pre par emisija, napravili ste jedan intermeco, ali ste samo zagolicali malo... ", obratio se Milan članovima žirija. "Onako je bilo “Sejdefu majka buđaše”, mnogo je lepo bilo, ali ste zagolicali. Nije bilo do kraja. Za moju dušu, ali i dušu publike, ja sam spremio jedan rekvizit koji će sve dovesti do kraja, ako nemate ništa protiv."

Milan je potom sišao sa bine, i došao do kutije sa giratom. Na opšte iznenađenje publike, ali i članova žirija, Milan je insistirao da se Haris lati gitare. "Harise, čuo sam da dobro svirate gitaru", rekao je voditelj, pružajući instrument Harisu.

"Ja se držim za gitaru dobro", odgovorio je Haris, a potom upitao "Da te pitam nešto. Jesi popio ti malo? Otkud sada ovo... daj gitaru, daj sevdalinku?"

Milanu je bilo dovoljno svega par reči da pridobije publiku u studiju, koja je skandirala Harisovo ime, i time ga dovela u bezizlaznu situaciju.

"Molim vas, jedan mali intermeco. Da vidimo zašto ste vi tu! Eto", već je vikao Milan, nadglasan skandiranjem publike. "Znači, mi smo na čekingu nekom", zapitao se Haris, a potom zamolio za predlog pesme.

Milan je jedva dočekao ovo pitanje, pa je, stidljivo upitao da li “majstor” može izvesti baš tu pesmu. "Bila je jedna pesma oko koje ste i vi u žiriju, jedan takmičar je otpevao... malo je bila... e sada bih voleo da čujem kako to majstori izvode", nespretno je pokušao da objasni Milan.

"A koja je to pesma", upitao je Haris. "Tamburalo momče tamburu", ovoga puta, odlučno, je zatražio Milan. "A tamburalo momče... pa to znamo. A samo da te pitam, molim te", zaintrigiran izborom pesme je upitao Haris.

"Kako odmah najskuplju nađeš", pitao je Haris, a Milan je rekao da je to zato što ima para. "Popularni voditelj i glumac, dva posla. Imam para", šaljivo je odgovorio Milan.

Milana je pesma toliko pogodila da je otkopčao svoju košulju i pao na kolena. Međutim, tu nije bio kraj. "Ovo je bilo za voditelja, a sada za mene, jedna pesma. Molim te, Harise", zamolio je Miroslav – Haris Džinović je jedan od najboljih interpretatora ciganske muzike, romske. Ne Ođila, Kiko", zatražio je ovu pesmu Miroslav.

Haris je, sa širokim osmehom na licu uzeo gitaru u ruke i zapevao ovu legendarnu pesmu sa svog albuma "Sar e Roma". U ovom intermecu su zaista svi uživali, a Haris je uživao u jednom od najjačih aplauza u ovoj sezoni "Pinkovih zvezda".

http://www.youtube.com/watch?v=BZ3Hi2j8qOc
http://www.youtube.com/watch?v=cLlnJseUJL0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track