U ČEDNOM IZDANJU: Ovako je Nives Celzijus izgledala na inauguraciji predsednice Hrvatske!
Foto: Printscreen Yt

VIP gost

U ČEDNOM IZDANJU: Ovako je Nives Celzijus izgledala na inauguraciji predsednice Hrvatske!

Stars -
Nives se ovom neočekivanom počašću koja joj je dodeljena pohvalila još juče objavom uz fotografiju na kojoj sva ponosna pozira s VIP akreditacijom

Kao što je najavila, Nives Celzijus prisustvovala je inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović kao jedna od VIP gošći.

Nives se ovom neočekivanom počašću koja joj je dodeljena pohvalila još juče objavom uz fotografiju na kojoj sva ponosna pozira s VIP akreditacijom.

"Zahvaljujem predsednici na njenom pozivu na inauguraciju. Polaskana sam i zaista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću lično prisustvovati jednom istorijskom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovednica. Prvi put imamo predsednicu i time se može pohvaliti jako malo zemalja u svetu. Po ideji mog kreativnog tima, gospođi Grabar Kitarović sam snimila i obradu pesme "Kolinda“ iz 1967. po kojoj je naša predsednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsednica deluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njenim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana", napisala je Nives.

Spremna :)

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on Feb 15, 2015 at 12:45am PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja