(VIDEO) TEŠKA SUDBINA PINKOVE ZVEZDE: Svirao sam u Knezu da zaradim za hleb!
Foto: Printskirn

Ulični svirač

(VIDEO) TEŠKA SUDBINA PINKOVE ZVEZDE: Svirao sam u Knezu da zaradim za hleb!

Stars -
Došao sam u Beograd pre četiri godine i pošto nisam nikoga, počeo sam da pevam na ulici. Menjao sam podzemne prolaze i na kraju se stacionirao u Knez Mihailovoj, jer sam tu najviše zarađivao, rekao je Milan Petković

Milan Petković koji je sve osvojio neverovatnim vokalom i harizmom, otkriva da je u poslednje četiri godine imao veoima težak period, te je morao da svira u Knez Mihailovoj kako bi zaradio za hleb.

Iako je prošle subote u šou Pinkove zvezde sve oduševio izvođenjem pesama "Vranjanka" i "Veruj bratu svom", oduševio petočlani žiri i publiku u studiju, Milan Petković ne krije da je iza sebe ostavio veoma težak period u kome je bukvalno jedva preživljavao, nakon što se iz Vranja preselio u Beograd.

http://www.youtube.com/watch?v=Z7x36UGpm9E

"Počeo sam da pevam sa šest godina i taj talenat sam nasledio od tate Srđana, koji je veliki ljubitelj bluza, džeza i fanka. To je muzika koju volim, ali sam ubrzo shvatio da bez folk i pop žanra ne mogu da zaradim u životu. Došao sam u Beograd pre četiri godine i pošto nisam nikoga znao da bi me primio u lokal ili klub da pevam, počeo sam da pevam na ulici. Menjao sam podzemne prolaze i na kraju se stacionirao u Knez Mihailovoj, jer sam tu najviše zarađivao", rekao je Milan.

"Bilo je dana kada sam čupao kosu sa glave, jer nisam imao dovoljno novca za hranu i račune, ali i onih kada sam na ulici dobro zarađivao. Prijavio sam se u "Prvi glas Srbije" i ispao u trećem krugu. Posle kraha ponovo sam se vratio na ulicu gde sam i na minus deset stepeni i na plus 40 pravio mini-koncerte. Muzika je moja ljubav i neću odustati dok ne uspem", dodao je ovaj harizmatični mladić.

http://www.youtube.com/watch?v=rsgvaW6zIaU

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja