IDILA NA KOPAONIKU: Mišković s plavušom, Cecin sin šetao novu devojku
Foto: Dragana Udovičić

Poznati dan zaljubljenih i Sretenje proveli na planini

IDILA NA KOPAONIKU: Mišković s plavušom, Cecin sin šetao novu devojku

Stars -
Biznismen je vreme prekratio u restoranu, Veljko je pokazao da se ponovo zaljubio, Dejan Bodiroga se sunčao, dok se jedino Romana skijala
1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Mnoge poznate ličnosti iskoristile su produženi vikend zbog proslave Dana državnosti da odu na Kopaonik i prepuste se uživanju na snegu.

Gazda Miško ne izlazi iz hotela... Miroslav Mišković
Gazda Miško ne izlazi iz hotela... Miroslav Mišković

Prvi je stigao biznismen Miroslav Mišković, koji godinama više puta u toku zime posećuje najpoznatije skijalište u Srbiji. Pošto vlasnik „Delte“ ne praktikuje zimske sportove, on vreme prekraćuje u hotelu u kojem ima svoj apartman i tu okuplja prijatelje. Dan zaljubljenih Mišković je proveo sa dve plavuše koje su mu pravile društvo u restoranu. Uz sjajne specijalitete i belo vino oni su nekoliko sati razgovarali, a usput su i nazdravljali. Posle ručka Miroslav je otišao u apartman, odakle nije izlazi do večere.

Kao Tomba... Romana
Kao Tomba... Romana

Na Kopaonik je došao i Cecin sin Veljko Ražnatović. I dok njegova majka hvata boju na Tajlandu, on na snegu šeta novu devojku. Veljko nije dugo samovao posle raskida s ćerkom Mila Ðuraškovića Anikom i brzo joj je našao zamenu.

Hvata boju... Dejan Bodiroga
Hvata boju... Dejan Bodiroga

Na sneg je pobegla i Romana Panić. Pevačica je od ranog jutra bila na ski-stazi, a uveče je s društvom posećivala restorane. Ni Dejan Bodiroga nije odoleo Kopaoniku. Slavni košarkaš, koji sad obavlja funkciju potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije, s prijateljima je po ceo dan sedeo u bašti ski-centra i sunčao se. Tu je bio i mlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović, koji je došao s drugarima, a u toku nedelje će mu se pridružiti i majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track