EKSKLUZIVNO PAPARACO: Nataša i Ljuba iz ljubavnog gnezda na Dedinju izlaze samo da prošetaju psa
Foto: CILE

Prve zajedničke fotke nakon venčanja

EKSKLUZIVNO PAPARACO: Nataša i Ljuba iz ljubavnog gnezda na Dedinju izlaze samo da prošetaju psa

Stars -
Ekipa Kurira uslikala nove supružnike kako s kućnim ljubimcem napuštaju stan na Dedinju
1 / 2 Foto: CILE

Nakon što su pre mesec dana u tajnosti sklopili građanski brak, Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović su na sve načine pokušali da izbegnu medije.

Otkako su se vratili s medenog meseca koji su proveli na Tajlandu, njih dvoje se nigde nisu pojavili zajedno.

Sve dok ih nije ulovila ekipa Kurira kako sa psom u popodnevnim satima izlaze iz pevačicinog stana na Dedinju, u koji se Ljuba uselio.

- Nataša i Ljuba sve slobodno vreme koriste da uživaju u bračnom životu. Oni su praznične dane iskoristili da se posvete jedno drugom budući da Nataša uskoro kreće s nastupima, pa će često biti odsutna od kuće.

Natašina ćerka Hana je tokom mini-odmora bila kod bake i deke u Novom Sadu, pa je njena majka mogla da se prepusti uživanju s novim, drugim po redu mužem - priča naš izvor.

Inače, Nata i Ljuba su, otkako je osvanula vest u medijima da su se venčali, svakog dana na udaru familije i prijatelja.

Pošto su i od njih krili da su jedno drugome rekli „da“, sada od svih primaju čestitke. One najbliže su izveli u provod i častili, a kako se priča, planiraju da organizuju žurku i proslave svoje venčanje.Nataša i dalje izbegava medije, pa se zbog toga ni juče nije javljala na telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track