MILICA PAVLOVIĆ: Muškarci su kao blutut, nakače se na prvi signal na koji naiđu!
Foto: Printskrin

BY LUNA LU

MILICA PAVLOVIĆ: Muškarci su kao blutut, nakače se na prvi signal na koji naiđu!

Stars -
Muškarci su kao blutut, a žene su kao vajfaj zato što se one uvek priključe na najjači signal, a muškarac na koji god naiđu

Pevačica Milica Pavlović gostovala je kod Lune Lu u prvom Jutjub šouu u Srbiji "Talija - 8 minuta o sreći", koji možete da pratite, samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu.

Mlada Leskovčanka je otkrila kako je iznenada odlučila da napusti lep život u Švajcarskoj i preseli se u Beograd, kao i to kakvi su muškarci.

"Pre nego što sam se prijavila na takmičenje Zvezde Granda, živela sam sa ocem u Švajcarskoj. Bukvalno sam presekla i rekla ja se vraćam za Beograd. Jesi li ti normalna. Ti si u Švajcarskoj, lepo zarađuješ, super ti ide jezik. Imala sma vrhunsku platu. Ne ja se vraćam, hoću u Beogradu da studiram. Tu stvarno nisam normalna", rekla je Pavlovićeva.

"Muškarci su kao blutut, a žene su kao vajfaj zato što se one uvek priključe na najjači signal, a muškarac na koji god naiđu", otkrila je Milica, koja neprestano kuka kako nema normalnih muškaraca.

"Naših udvarača nigde nema. Ili su se sakrili negde u našem parku. U izlascima nam niko ne prilazi, ne znam zašto. I ja non-stop kukam, poznata sam po tome da stalno kukam da nema normalnih momaka", rekla je Milica.

"Meni se od svih od svih glumaca najviše dopada Džoni Depa", rekla je a kada je saznala da je Džoni Dep gej nije mogla da poveruje.

http://www.youtube.com/watch?v=l58M1F1s9HY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track