KALINIĆ SE JEDVA OBUZDAO: Moram da držim ruke u džepovima da te ne bih pipao!

Obdarena takmičarka

KALINIĆ SE JEDVA OBUZDAO: Moram da držim ruke u džepovima da te ne bih pipao!

Stars -
Tamara Radmilović se na Pinkovoj sceni pojavila u uskoj haljini koja se stalno podizala, a grudi i guza samo što nisu ispali

Prva u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde je nastupila Tamara Radmilović i pobrala simpatije žirija, ali posebno voditelja Milana Kalinića.

Voditelj nije mogao da se suzdrži od komentara pa je rekao: "Ruke moraju da mi budu u džepovima, mogle bi da postanu nemirne", a Tamara se samo nasmejala.

Za prvu numeru je izabala Cecinu pesmu "Znam" . Tamara je napisala u svojoj biografiji da se najviše plaši da se Miroslav ne spusti posle druge pesme. Iako Miroslav nije oduševljen, momci sa njegove leve strane su navijali za Tamaru i naterali ga da joj da svoj glas. Ceca je čula da je bilo tonski tačno, nema mnogo pevačkih improvizacija. Lepo i korektno zvuči. "Sasvim u redu", rekao je Bora.

Druga numera je "Dobro moje" Nataše Bekvalac. Marina smatra da su obe pesme korektne. Nije je fasciniralo, fali joj energije i nekog šmela... Pevanje je previše standardno, smatra ona. Nije za tri, možda za četiri, za pet nikako, dodao je Haris. U baražu može popraviti utisak, siguran je on. Dosta nesigurnosti u drugoj pesmi. "Tri stolice su adekvatna ocena", smatra Bora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track