IVANA STAMENKOVIĆ OČAJNA: Sud mi je trajno uzeo ćerku i dao nasilniku!
Foto: Dragan Kadić

Ne odustaje od Petre

IVANA STAMENKOVIĆ OČAJNA: Sud mi je trajno uzeo ćerku i dao nasilniku!

Stars -
Sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da Petri otac Nikola može da priušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo

Ivana Stamenković Sindi, kojoj su prošle godine privremeno oduzeli starateljstvo nad ćerkom Petrom (4) i dodelili je njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću, preživljava novi pakao jer je sud doneo pravosnažnu presudu u korist njenog bivšeg partnera i ćerka je pripala ocu.

"U pitanju je velika nepravda i to nije nikome jasno. Nisam okarakterisana kao nepodobna majka, štaviše u Centru za sacijalni rad procenili su da se dobro staram o detetu. Petra je ocenjena kao inteligentno dete koje je iznad proseka, što su, naravno, bile zasluge majke koja se brinula o njoj. Međutim, sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da joj priušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo", rekla je Sindi, koja uzima Petru svakog drugog vikenda.

Bivša modelsica je otkrila da je cela situacija veoma loše uticala na malu Petru.

"Dete je u međuvremenu počelo da piški u gaće i da grize nokte, pa je evidentno da joj odvojenost od majke ne prija. Njena prava su sada ugrožena, što smatram nedopustivim", očajna je Stamenkovićeva.

Sindi još nije rekla celu istinu rekla svojoj ćerki da to ne bi uticalo na njenu psihu i uvek o ocu svog deteta govori sve najbolje.

"Bila sam u situaciji kada me je udario dok sam držala dete u naručju, što se smatra nasiljem nad detetom. Vodim spor protiv njega, a on već tri godine izbegava da se pojavi na sudu", rekla je Sindi, koja svog bivšeg supruga goni zbog nasilja nad njom.

Podsetimo, pevačica je optužila bivšeg muža Nikolu Pavlovića da ju je fizički zlostavljao tokom braka, pa čak i kada je bila trudna.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Hallo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track