(VIDEO) HASAN PRETIO RUŽICI: Prebiću te kao kera, ti si prostitutka!
Foto: Printscreen

Parovi

(VIDEO) HASAN PRETIO RUŽICI: Prebiću te kao kera, ti si prostitutka!

Stars -
Svađa je počela zbog toga što bivša modelsica nije želela odmah da se raspakuje jer je kako je rekla umorna, što je naljutilo pevača pa je umalo došlo i do fizičkog obračuna

Svađe i sukobi u "Parovima" se nastavljaju. Šou su otvorile Maca Diskrecija i Jelena Golubović, a zatim je Hasan Dudić nastavio. Njegova protivnica bila je Ružica Veljković.

Naime, svađa je počela zbog toga što bivša modelsica nije želela odmah da se raspakuje jer je , kako je rekla umorna, pa ju je pevač pitao čime se bavi.

"Svačim se bavim", odgovorila je Ružica, međutim Hasan je bio uporniji sa svojim pitanjem, te je bivša modelsica odgovorila da je pevačica i model.

"Ti si ništa, ja za tebe nikad nisam čuo", poručio je Hasan i posle žestoke rasprave dodao da je mislio da je prostitutka, ali i zapretio da će je prebiti kao kera.

U jednom trenutku Dudić joj je rekao: "J**em te u usta ja! I tebe i onog ko te je napravio!". Ostali takmičeri su pokušali da ga odvuku u stranu, a prva je pokušala da ga smiri Cuca, za koju je pevač nedavno izjavio da je njegovog rođaka Šabana Šaulića prodala za kintu.

http://www.youtube.com/watch?v=xp1633XP4bY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track