Minja Subota i Voja Brajović: Lepa Lukić ruši ugled nacionalne penzije!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Da

Oglasili se

Minja Subota i Voja Brajović: Lepa Lukić ruši ugled nacionalne penzije!

Stars -
To je velika bruka. Taj njen postupak svi treba da osude. Dobiti nacionalnu penziju, otpevati antologijske pesme, a zatim ući u program koji je estetska katastrofa je neshvatljivo, smatra Subota. I Brajović je sličnog mišljenja

Minja Subota i Voja Brajović smatraju da Lepoj Lukić nije mesto u "Parovima“.

"To je velika bruka. Taj njen postupak svi treba da osude. Dobiti nacionalnu penziju, otpevati antologijske pesme, a zatim ući u program koji je estetska katastrofa je neshvatljivo. Ona kao ličnost treba da stoji iza tog nacionalnog priznanja. To je nedolično i nedopustivo i ruši ugled jednog takvog priznanja. Postavlja se pitanje da li joj je uopšte trebalo dati penziju. Očigledno da će većina biti za to da joj se ukine", smatra Subota. I Brajović je sličnog mišljenja.

"To što u tom šouu učestvuje neko ko je dobitnik posebnog priznanja, na njegovu je savest i sramotu. Uvek ću biti za to da priznanje stimuliše baletske igrače i operske pevače da se trude da ga dobiju. Nije mi jasno kako ti ljudi koji su dobili priznanje ne shvataju da imaju odgovornost prema društvu i državi", kaže glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track