PINKOVE ZVEZDE: Ovih deset kandidata je prošlo dalje!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE: Ovih deset kandidata je prošlo dalje!

Stars -
Kao i u prethodnim emisijama i ovoga puta se za prolazak u naredni krug bori 20 kandidata od kojih će samo njih 10 imati priliku za naredni stepenik u takmičenju

Svi pevački talenti Srbije, ali i regiona takmiče se u najpopularnijem šou programu "Pinkove zvezde".

Kao i u prethodnim emisijama i ovoga puta se za prolazak u naredni krug borilo 20 kandidata od kojih je samo njih 10 dobilo priliku za naredni stepenik.

Pevačke sposobnosti kandidata ocenjivali su: Svetlana Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Marina Tucaković, dok je za voditeljski deo programa zadužen je Milan Kalinić.

Tok emisije:

23.37 Poslednja kandidatkinja je Aleksandra Aleksić – 5 glasova

"To mi nije trebalo" – Ceca je se prisetila, ali je dodala da je ona bila i malo niska. Znam da se radi o dobroj pevačici i jedva čekam drugu pesmu.

"U meni jesen je" – Obrada Teške Industrije. Milan je igrao na sceni, uz nju. Svi ovde u žiriju znamo koliko ona dobro peva, ali u prvoj pesmi da tako dobar pevač bude non-stop niska, rekao je Miroslav. „Ja sam gledala divan šou“, rekla je Ceca. Opravdala je Marinino poverenje, smatra Marina.

23.30 Pretposlednja kandidatkinja je Krstinja Matanović – 5 glasova

"Nagovori" – Obično se devojke okliznu na tvojim pesmama, ali ja mislim da je ovo jedno od najboljih izvođenja tvojih pesama na takmičenjima, primetio je Milan. Pre svega, Krstinja je odlična pevačica. Odlično si otpevala moju pesmu, i vidi se da si odlična pevačica, slobodna, imala si koreografiju, rekla je Ceca. Marina je priznala da čeka dezert.

"Ima jedan svijet" – Ovacije publike i žirija. Članovi žirija su ustali i aplaudirali. Što bi rekao Haris, ubila je – rekla je Marina. „Sravnila je sa zemljom“, dodao je Haris. „Montenegro cunami“, zaključila je Ceca. Miroslav je poručio da je Krstinja znala da će sigurno imati zeleno od njega.

23.22 Osamnaesti peva Haris Šehović – 4 glasa

"Muštuluk" – Meni je to bilo korektno i naravno da sam se digao da mu dam podršku, obzirom da je moja pesma, rekao je Haris. Bilo je sasvim korektno i pevaš na svoj način, možda zaslužuješ i više od ove tri stolice, smatra on. Čist i fin glas, obećavajući, zaključio je Haris. Početak je bio vikanje, na silu, na mišiće, ali je onda došao drugi deo pesme koji je bio nežniji i koji je mnogo bolje zvučao.

"Nađi novu ljubav" – Marina nije dala svoj glas Harisu. Bilo je jako korektno, ali mu za peticu fali još elemenata. Bilo je nedovoljno emotivno, tu je baraž i poželela mu je sve najbolje. Druga pesma je bila dobra, iako je bila ravna, smatra Bora. Malo mu je tri, četiri je taman, rekao je Miroslav. Ceca, s druge strane, misli da nije otpevao drugu pesmu ravno. Čak je mogao imati i peticu, dodala je ona. Haris se slaže sa onim što je Ceca rekla.

23.03 Sedamnaesta peva Milica Todorović Mima – 2 glasa

"Luda za tobom" – Miroslav je poručio Harisu da nema potrebe da se ljuti jer je u redu da podrži kandidatkinju, i da joj drugu šansu. Haris je tiho negodovao zbog toga. Ušla je van intonacije u pesmu, a malo se povratila u refrenu, primetila je Ceca. Priznaje da je malo falilo da niko ne podigne fotelju.

"Uno Momento" – Mima je u jednom trenutku ostala na svega jednom glasu. Haris je želeo da ona ode u baraž sa tri glasa. Iako su se svi pogledali, i prećutno se dogovorili da joj daju šansu, do toga nije došlo. Ni u prvoj ni u drugoj pesmi nije bila u intonaciji uopšte, i žiri je ostao u čudu da je u prvom krugu imala #svihpet.

22.53 Pod brojem 16 je Zlata Đurković – 5 glasova

Peva Cecinu pesmu "Hiljadu razloga" – Zlata je priznala da se pomalo plašila Cecine reakcije, jer je pesma njena. Milan i Marina su primetili da je Zlata imala par promašaja u pesmi, ali je dobila tri glasa. Cecu je zanimalo zašto se uplašila Cece. Milan je iskoristio priliku da izrecituje pesmu „Svetlana vino toči“. Zlata je priznala da joj je ćerka teško povređena, i da ne može da peva na isti način kao i ranije. Refren je bio u redu, ostalo je bilo loše, primetio je Bora.

Druga je Ninina pesma "Da se opet tebi vratim" – Kako bi Zlati dao svoj glas, Miroslava je zanimalo koliko petica ima ukupno jer ne bi voleo da bude više petica i otpadnu četvorke. Ovo je za njega pet minus. "Imaš fenomenalnu boju glasa, fenomenalni nastup", rekla je Ceca. Marina joj je čestitala i na hrabrosti. Bora je ubeđen da je druga pesma bila savršena, i da će u nastavku takmičenja biti sve bolja i bolja.

22.44 Petnaesti je Predrag Kostić – 5 glasova

"Samo ovu noć" je prva pesma – Što bi rekle žene, paketić, zaključio je Bora. Marina i Ceca su se složile. Super si otpevao, muški si to odradio, poručila mu je ona.

"Nikome ni reč" je druga pema – Haris je primetio da takimčar nije otpevao na svoj način, već je pevao „reckano“, kao što Dženan radi. Ceca takođe smatra da je zaslužio #svihpet

22.37 Maja Božanić peva četrnaesta po redu – 4 glasa

Prva pesma je "Jutro je" – Za pet nije, za sada. Haris i ja smo se pogledali, priznao je Miroslav. Fino, energično, veselo, poletno, rekla je Marina. Nada se da će Maja biti bolja u drugoj pesmi.

"Vejte snegovi" grupe Zana je drua pesma – Ovo je bilo jako korektno. Dobro, ali mi je nešto falilo za #svihpet, rekao je Haris. On je primetio da Maja nije zadovoljna, i zadržava pravo da možda nije u pravu, ali je tako odlučio. Miroslav je pokušao da nagovori Harisa da se podigne. Vidi se da ona ima problemčića, ali i pored toga, bilo je odlično, dodao je Miroslav. Marina smatra da nije dovoljno dobro izvela drugu pesmu.

22.30 Trinaesti kandidat je Filip Mitrović – 5 glasova

"Nije mene dušo ubilo" je prvi kandidat – Iako je u refrenu malo „otišao“ glas, biće to super, rekla je Marina. Bora je takođe primetio da je Filip u drugom refrenu zabrljao.

"Ugasi me" je druga pesma – U poslednjim trenucima, Haris. Za najbolju dramu, Oskar goes to Haris Džinović, najavio ga je Milan. Kandidat je otpevao drugu pesmu, ubio. Svaka čast, rekao je Haris. Razvalio, složila se Marina. Ceca je ostala pri tome da je njegov glas neukroćena goropad. To je jedna divljina, strast u glasu, potpuno ludilo, rekla je ona.

22.22 Dvanaesti kandidat je Milica Mitić, a peva peva pesmu Hanke Paldum "Crne kose". Ona je dobila 5 glasova.

"Nisi paralisana od treme", rekla je Ceca, a Čorba je rekao da je imala lepe ukrase. Samo se Haris nije podigao.

Za drugu pesmu je izabrala Severinu i pesmu "Alkatraz". "Bio bih tužan da se Haris nije podigao", rekao je Miroslav. Fino sam se osećao dok si pevala, rekao je Miroslav. Bori je zasmetalo previše ukrasa u pesmi, a Haris je zaključio da svim rokerima to smeta. Ceci se, sa druge strane, to jako dopalo i to je zvučalo za deset.

22.12 Deseti kandidat je Saša Oljača. On peva pesmu Predraga Živkovića Tozovca "Ovamo cigani".

"Fino je o bilo Saša, sećamo se njega, naravno", rekla je Marina. "Saša, sve je na tebi, da podignemo Miroslava i Harisa", našalila se Ceca.Druga pesma je "Plavuša" Kiće Slabinca. On je nakon ove pesme dobio 5 glasova. "Lepo ti to radiš. Lep si dečko i dobro se ponašaš na sceni. Po mom mišljenju si zaslužio ovu peticu", rekla je Marina.

Miroslav smatra da je sve bilo korektno, a Haris da ima osnova za peticu. "Meni se veoma dopao kompletan utisak. Trudiš se da ti publika veruje, a sve to treba za jednu ličnost koja će biti na sceni", rekla je Ceca.

22.00 Deseta peva Katarina Živković je dobila 4 stolice."Ja sam se jako kasno podigao, ali mislim da je 4 stolice ralno", rekao je Miroslav, a Marina se složila. Haris je rekao da je video da se rastužila kad je videla da se jedna od 5 stolica spušta. "Moramo da budemo fer prema kandidatima koji su dobili 5 glasova".

"Tebi je bitno da ti ideš dalje i da imaš šansu u baražu. Pripremi se dobro", rekla je Ceca, a Bora se složio sa muškim delom žirija da je bilo korektno.

21.56 Deveti je Saša Kuzeljević – 5 glasova

"Bila mi je jedna topla zima" – Milan je zapevao i ovu pesmu. „Zašto jedva tri stolice“, zapitao se Milan. Ceca smatra da nije „jedva“. To je dobro pevanje, ali malo ravno, rekao je Bora. Potrebno je malo više dinamike. Druga pesma, misle oni.

"Glavo luda" – Nema nazad, uzviknula je Marina kada je Haris dao svoj peti glas. „Vidi, otpevao si ovu drugu pesmu strašno. Sa toliko energije, suptilnosti. Svaki jodl ti je bio na mestu. Intonacija strašna, prema tome, čestitam“ dodao je Haris. „Nije on meni bio loš ni u prvoj pesmi“, rekao je Miroslav i složio se da je petica zaslužena.

21.46 Emin Suljić je osmi po redu – 4 glasa

"Dobro veče izgubljena nado" je prva pesma – Jesu ovo dvoje čuli ovo pevanje, primetio je Haris kako je Milan zapevao. Za mene sasvim zadovoljavajuće, rekla je Marina.

"Laku noć" je druga pesma po kandidatovom izboru – Ponovo isti slučaj kao u prethodne dve pesme. Ovoga puta, žiri nije uspeo da ubedi Miroslava da ostane. U drugoj pesmi je bio super, rekla je Ceca. I dinamika i sve, sve je bilo preneto, dodao je Bora. „Ja ću braniti sigurno svoje mišljenje“, rekao je Miroslav. On je priznao da je spustio stolicu jer ovo što oni rade gledaju kandidati koji su prošli i pre. Po njegovom mišljenju, nije bila čista petica.

21.36 Nemanja Semlekan nastupa sedmi – 5 glasova

"Mali je ovo grad" – Neko od fanova je ubacio srce za Nemanju na scenu. „Čuvaj me u srcu“ je pisalo na njemu. Do refrena nije bio dobar, u refrenu je bio fenomenalan, rekla je Marina. Zatvori oči. Kako zatvoriš oči pevaj onako kako se osećaš, i neka te nose emocije, dodala je Ceca.

"Nju ne zaboravljam" – Iako je Haris ponovo u poslednjem trenutku dao svoj glas, Miroslav je ponovo imao nameru da postupi isto i pritisne crveno dugme, ali su intervenisali ostali članovi žirija i on to nije učinio. „Ja mislim da je to petica, stvarno. Možda za pet minus. Korektno, profi“, rekla je Marina. Druga pesma je jako lepo otpevana, dodao je Haris.

21.26 Šesti nastupa Milan Živković – 4 glasa

Prva pesma je "I kad me svi zaborave" – Četiri glasa u poslednjem trenutku pesme. Ne znam šta je, ljudi koji su pevali moćno u prvom krugu, odjednom su nesigurni, primetio je Bora. Ceca je i ovde primetila strah, ali tvrdi da za tim nema potrebe.

Druga pesma je "Drska ženo plava" – Iako je Haris dao svoj glas Milanu, Miroslav je rešio da povuče svoj glas. Pogledaj čoveka kako je odobravajuće sam klimnuo glavu, rekao je Miroslav. Nema priznavanja, on kroz tebe pravda sebe, upozorio je Haris, Milana. Zloupotreba položaja, uzviknula je Ceca. Miroslav je priznao da će se i on zalagati za njega u baražu.

21.15 Peti je Dejan Manojlović – 4 glasa

"Pariške kapije" – Mislim da bi bilo korektno da čujemo drugu pesmu. Haris je zamolio da se reši problem čokoladica za „Cvetka i Cvetu“, koji su počeli da se „grebu“ od publike. Milan je kleknuo pored Miroslava i dao mu kesicu bombona.

Druga je Borina pesma "Kada padne noć". "Ja sam video da se Ceca diže. To meni nije bilo za četiri, već je bilo za tri. Druga pesma je bila rokerski pokušaj, rekao je Haris. Neuspešan", dobacio je Miroslav. Ceca se složila sa Harisom i poželela mu sreću u baražu. Pevao je pesmu koja je i meni teška, priznao je Bora.

http://www.youtube.com/watch?v=8q-gElbybRY

22.04 Četvrta je Aleksandra Veljović – 3 glasa

"Zavoleh te" Ane Bekute je prvi izbor – Kroz iglene uši, trojka, rekao je Miroslav. Za većinu članova žirija nije bilo za tri, ali je važno da ima tri u prvoj pesmi, zaključili su oni. Druga pesma mora da promeni mnogo toga, složili su se.

"Bato" je druga pesma – Ceca je, pre nego što Milan pozove Harisa i Marinu, zatražila da Aleksandra otpeva refern pesme „na suvo“. Ovoga puta ju je mnogo bolje čula, i smatra da je zaslužila mnogo više od tri stolice, rekla je Ceca. Ona je primetila da je Aleksandru paralisala trema. Nećete nas srušiti s nogu, niti ćemo podići stolice ako pevate prezahtevne pesme, rekao je Haris. Ceca je rekla da ni u nabrajalicama neće čuti nikakav kvalitet pevača.

http://www.youtube.com/watch?v=bPphwNLqeC4

20.54 Treći nastupa Darko Tonevski – 5 glasova

Za prvu pesmu je izabrao "Žal" – Toliko si bio nesiguran u intonaciji. Stalno si klizao levo, desno, rekao je Haris. Složio se sa Cecom da Darko nije bio za pet... ali za tri svakako. „Nadam se da će se Cvetko i Cvetka podići“, rekao je Haris, misleći na Miroslava i Marinu.Bože brani je od zla – Miroslav je dao svoj glas u poslednjem trenutku. Darko je pevao na makedonskom. Miroslav je prokomentarisao na makedonskom i rekao da su ga Marina i Haris nagovorili. Njegov makedonski, Darko je ocenio sa „dobar“! Bora smatra da je petica zaslužena.

http://www.youtube.com/watch?v=wnnp7Dm0jm8y

20.48 Mirjana Pavlović – 4 glasa

"Imam pesmu da vam pevam" – Iako se malo "lomila" u početku pesme, ja ne verujem da ću se spustiti, rekao je Miroslav. Ceca se slaže da je malo nesigurno ušla u pesmu, ali se u refrenu povratila. U drugoj pesmi, Ceca očekuje da će podići i preostale dve stolice.

"Luče" – Haris joj nije dao svoj glas. Bilo je ekspresivno, dosta jako, solidno, ali je za #svihpet falilo nekih detalja, rekao je Haris, kratko. Na Marinu je ostavila utisak, ali ne za pet. Uglavnom, jer je bila prilično netačna u drugoj pesmi. „Ima fenomenalnu energiju, neka nas oduva u baražu“ poručila joj je Marina.

http://www.youtube.com/watch?v=wnnp7Dm0jm8

20.41 Prvi kandidat koji nastupa zove se Ktistijan Jovanov, a peva pesmu Saše Matića "Kada ljubav zakasni".

"Dosta jak glas, zvučan. Fali detalja, ali ima materijala koji se može uobličiti", smatra Haris. Kristijan nije oduševio Miroslava, ali je on obećao da će biti blaži u ovoj emisiji. Slaže se da ima, povremeno, elemenata koji su opravdali zeleno dugme, rekao je on. "Moćan glas", zaključio je Bora.

Druga pesma je "Noć do podne" Saše Kovačevića – Marina se spustila u poslednjem trenutku pesme. Po njenom mišljenju, on nije briljirao niti u jednoj pesmi. Bora takođe smatra da je u redu ocena jaka četvorka.

http://www.youtube.com/watch?v=Zdov7OVMp6U

20.30 Pinkove zvezde su počele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track