EKSKLUZIVNI PAPARACO: Ana Marija Žujović smuvala kik-boksera!

Novi dečko

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Ana Marija Žujović smuvala kik-boksera!

Stars -
Ne gubi vreme: Paparaco Kurira uslikao bivšu suprugu Vlade Stanojevića u strasnom zagrljaju sa sportistom Miljanom Rovčaninom
1 / 2

Ana Marija Žujović, koju je pre mesec dana pretukao bivši suprug Vladimir Stanojević, petak veče na nastupu Ace Lukasa u jednom novosadskom klubu provela je u društvu novog dečka!Kako Kurir otkriva, fitnes instruktorka provodila se s Miljanom Rovčaninom, dvadesetjednogodišnjim prvakom Evrope u boksu. Po svemu sudeći, Ana Mariju više niko neće smeti da dira pošto sada ima pravog zaštitnika.Žujovićevu je Kurirov paparaco uslikao u Rovčaninovom zagrljaju, a po njenom osmehu, koji cele večeri nije skidala s lica, reklo bi se da joj njegova blizina izuzetno prija.

U petak je pao i prvi poljubac...Ana Marija i Miljan
U petak je pao i prvi poljubac...Ana Marija i Miljan

- Ana Marija i Miljan nisu došli zajedno na nastup Ace Lukasa. Prvo se u klubu pojavila ona sa svojim društvom, a kasnije je stigao i bokser u pratnji Viktora, mlađeg sina Lepe Brene. Čim je video gde se Ana Marija smestila, Miljan je napustio svoj sto i pridružio se njenoj ekipi. Čitavo veče su se smejali i grlili. Delovali su baš zaljubljeno i srećno - priča jedan od očevidaca.- Mladi bokser je Žujovićevoj tokom večeri naručivao pesme, koje im je pevao Lukas, što je nju doslovce oborilo s nogu - zaključuje Kurirov izvor.

Kako bismo i iz prve ruke čuli detalje romanse koja je na pomolu, pozvali smo prvakinju u fitnesu.- Ja sam slobodna devojka i normalno je da mi prilaze momci, ne vidim tu ništa strašno. Nakon svega što mi se izdešavalo nastojim da život vratim u normalu i zasad mi uspeva. Nisam izgubila veru u ljubav, ali još je rano da pričam o tome - rekla je Ana Marija.

S druge strane, Miljan svoje simpatije prema Žujovićevoj ne krije, te je na svom Fejsbuk profilu već postavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da su u strasnom zagrljaju. Ispod slike osvanuo je i Ana Marijin komentar u vidu osmeha, dok je njegov drug prokomentarisao da Rovčaninovo „odgurivanje u predelu lica“ Žujovićeva ne bi preživela.

Inače, Miljan Rovčanin druži se s Veljkom Ražnatovićem, a dosad se nije zabavljao s poznatim devojkama.

I zvanično bivši...Vlada Stanojević
I zvanično bivši...Vlada Stanojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track