TOKOM PREPUCAVANJA SA VITOM, MACA OTKRILA: U vili se zadovoljavam bananom!

Nije joj lako

TOKOM PREPUCAVANJA SA VITOM, MACA OTKRILA: U vili se zadovoljavam bananom!

Stars -
Sreća kupila sam kilogram banana pre nego što sam ušla tako da imam za svaki dan po dva-tri puta, rekla je Maca

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija i Vitomir Tomić poznatiji kao Vita Tarot ušli su u veliku raspravu zbog njenog ponašanja.

Vita Tarot tvrdi da mu smeta to što Maca priča mnogo perverznih reči, što traži vibrator, uzima bananu... Da mu to smeta zbog njegove ćerke koja sigurno gleda rijaliti zbog njega.

"Šta se ti svuda mešaš? Pusti me više! Jesam, tražila sam vibrator. I jesam uzela bananu i iskoristila je kako bih se zadovoljila. Banana je posle pukla i morala sam da je bacim. Sreća kupila sam kilogram banana pre nego što sam ušla tako da imam za svaki dan po dva-tri puta", rekla je Maca.

Jelena Golubović je stala u Macinu odbranu i rekla da se ona tako ponaša od prvog dana, a da Vita priča loše o Maci jer je ona odbila njegove masaže.

"Vita je bio go u kupatilu i Jelena i ja smo prolazile i onda me on zvao da mu se pridružim u tuš kabinu. Ako ga je sramota što ti ćerka sve ovo gleda, kako te nije sramota da mene zoveš u kabinu. E, sad kad on mene kritikuje, i ja ću da kažem", rekla je Maca.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track