ZAVRŠILA U URGENTNOM: Katarina Grujić iskasapila ruku
Foto: Damir Dervišagić

Trpi velike bolove

ZAVRŠILA U URGENTNOM: Katarina Grujić iskasapila ruku

Stars -
Kaća je malo jače povukla čašu da bi je izvukla iz one ispod i u tom trenutku su obe pukle

Pevačica Katarina Grujić, pošto je operisala glasne žice, pevačica je ovog puta završila u Urgentnom centru zbog povrede ruke.Kaća je zasukla rukave kako bi oprala sudove, ali pošto su dve čaše bile jedna u drugoj, ona je pokušala da ih razdvoji, što joj nije pošlo za rukom."Kaća je malo jače povukla čašu da bi je izvukla iz one ispod i u tom trenutku su obe pukle. S obzirom na to da su bile od debelog kristala, veliki komad stakla usekao se u njen levi dlan, dok su se ostali sitni komadići zarili u drugu ruku. Krv je počela da lije na sve strane, a Kaćini roditelji su pritrčali da joj izvade komad čaše iz dlana i pruže prvu pomoć. Istog trenutka su je odvezli u Urgentni centar, gde su joj doktori nekoliko sati vadili staklo iz ruke, čistili ranu, ušivali je i previjali. Niko nije mogao da veruje kakav se haos napravio od posekotine koja je izuzetno duboka", rekao je izvor blizak pevačici.

"Doktori su joj za sada previli ranu, ali nisu sigurni da li će se samo na toj intervenciji završiti. Ona svakodnevno odlazi na previjanje i ispiranje rane, na osnovu čega će lekari odlučiti šta dalje", otkrio je izvor blizak pevačici.

"Tačno je sve što ste čuli, ali zaista ne želim ništa da pričam unapred kako ne bih nešto izbaksuzirala. Čekam da se urade još neke analize, pa ću videti šta i kako dalje. Nadam se da neće biti potrebe za nekom ozbiljnijom intervencijom", rekla je pevačica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track