HIT PAPARACO: Natašin Ljuba kafeniše u radno vreme
Foto: Dragana Udovičić

Muž Bekvalčeve upravlja iz kafane

HIT PAPARACO: Natašin Ljuba kafeniše u radno vreme

Stars -
Ljuba Jovanović, direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, usred prepodneva ispija kafe u jednom restoranu
1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Suprug Nataše Bekvalac Ljubomir Jovanović, koji je postavljen za direktora Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, svako jutro u toku radnog vremena ispija kafe u jednom restoranu na Dedinju.S obzirom na to da bivši rukometaš Partizana radi u državnoj ustanovi, prema satnici je već trebalo da bude u kancelariji, na svom radnom mestu, u momentu kada ga je ekipa Kurira zatekla u kafiću.

Od jutra u kafaniSportista, koji je svojevremeno suspendovan zbog dopinga, stigao je juče ujutru oko 8.30 sati u lokal koji se nalazi u neposrednoj blizini stana u kome Jovanović živi sa pevačicom i njenom ćerkom Hanom. Ubrzo mu se pridružio jedan gospodin, sa kojim je ćaskao oko 45 minuta. Prvo su naručili po kafu, negaziranu vodu i sok, a onda su prelistavali Kurir. Jovanović se bukvalno ponašao kao da je u svojoj kući, pa se izvalio na dvosed jer se očigledno još nije bio razbudio.Inače, da je znao da su paparaci oko njega, verovatno ne bi bio tako opušten. Direktor Ljuba je u 9.15 napustio restoran i otišao svojim kolima, a prethodno je insistirao da plati račun, što je na kraju i učinio.

9.15; 8. april 2015. Dedinje
9.15; 8. april 2015. Dedinje

Nakon toga, pozvali smo Ljubu na fiksni telefon koji koristi u kancelariji, ali pošto se niko nije javljao na taj broj, kontaktirali smo sa centralom sportsko-rekreativnog centra u želji da saznamo u koje vreme je direktor na poslu.- Ko pita?! Takve informacije ne smemo da dajemo. U vezi sa čim vam treba direktor? Kažite nama, pa ćemo mu preneti?! Ne znamo kada da ga pozovete, on trenutno nije ovde - rekla je jedna od zaposlenih sa centrale i uputila nas na koordinatora, koji nam je dalje rekao:

Ne javlja se na fiksni- Direktor ima sastanke po ceo dan, odlazi u gradsku beogradsku skupštinu, a na posao dolazi po potrebi. Zaista ne znam kako da vam pomognem, osim da nam ostavite vaš kontakt, pa da vam se on javi kada bude tu. Ne bih znao u koje vreme sutra dolazi na posao - zaključio je glas sa druge strane veze.Nakon bezuspešnih poziva na fiksni broj, pokušali smo da stupimo u kontakt sa bivšim rukometašem i putem mobilnog, međutim, on nije želeo da priča sa nama, iako smo mu u poruci objasnili zbog čega ga zovemo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja