Bojana Stamenov ugostila konkurenciju
Foto: Marina Lopičić

Evrovizijska predstavnica u ulozi domaćina

Bojana Stamenov ugostila konkurenciju

Stars -
Našoj pevačici društvo pravile kolege Eduard Romanjuta iz Moldavije, Daniel Kajmakoski iz Makedonije i Nenad Knežević Knez iz Crne Gore

Bojana Stamenov, srpska predstavnica na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, juče se našla u ulozi domaćina ugostivši u jednom beogradskom tržnom centru neke od svojih konkurenata na jubilarnom 60. Evrosongu, koji će se od 19. do 23. maja održati u Beču.Naime, Bojana je pored svoje numere na engleskom jeziku izvela još jednu pesmu i potom predstavila kolege iz Makedonije Daniela Kajmakoskog, Nenada Kneževića Kneza iz Crne Gore i predstavnika Moldavije Eduarda Romanjutu, koji su takođe otpevali po dve pesme.

Eduard Romanjuta
Eduard Romanjuta

Eduard nastupa prvi- Prvi put sam u Beogradu. Oduševljen sam gradom, ali i Bojaninom pesmom - priznao je predstavnik Moldavije, koji je inače Ukrajinac rodom, sa zapada te ratom zahvaćene zemlje.Inače, Eduard će otvoriti ovogodišnju Pesmu Evrovizije jer nastupa prvi prve polufinalne večeri.Bojana se nada pobediMakedonski predstavnik Daniel za Kurir je rekao da je posle duže vremena u Beogradu i da ga za ovaj grad vežu samo lepe uspomene, dok je dobro poznati crnogorski pevač Knez izrazio zadovoljstvo što je baš u srpskoj prestonici predstavio svoju pesmu i prvi put je javno otpevao.- Veoma sam ushićena i zadovoljna. Nadam se najboljem, to jest ulasku u finale i pobedi - rekla je Bojana Stamenov.(Z. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track