SAŠA POPOVIĆ: Seko, srećno ti bilo sa Željkom Mitrovićem
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Intervju sa direktorom Granda

SAŠA POPOVIĆ: Seko, srećno ti bilo sa Željkom Mitrovićem

Stars -
MARKETING Nisam iznenađen njenom odlukom. Seka je bila u „Grandu“ od 2002. godine. Pevači gledaju gde će dobiti veću reklamu. Misli da će joj tamo biti bolje

Saša Popović je sa skoro pola estrade proslavio prvi rođendan Grand narodne televizije.Estradni mag u razgovoru za Kurir govori o uspehu svog najmlađeg projekta „Zvezde Granda“, novim poslovnim poduhvatima, ali i prelasku Seke Aleksić u Pinkov „Siti rekords“.- Prezadovoljan sam rezultatima koje je postigla Grand narodna televizija. Za samo godinu dana uspeli smo da napravimo prepoznatljiv kanal. Postali smo lideri u dijaspori. Cela estrada dolazi na našu televiziju. Nismo muzički kanal koji emituje samo spotove, već nudimo i zanimljiv program i desetak emisija. Radimo u nekoliko studija i napravili smo veliki pomak.

Zbog čega se završila vaša saradnja sa Sekom Aleksić?- Nisam iznenađen njenom odlukom. Seka je bila u „Grandu“ od 2002. godine. Došlo je vreme kada pevači gledaju gde će dobiti veću reklamu. Ona smatra da će joj u „Siti rekordsu“ biti bolje i mi joj želimo svu sreću. Ostali smo u dobrim odnosima. Nadam se da će s novim pesmama ponoviti uspeh prethodnih izdanja koje je objavio „Grand“. Neki dolaze, drugi odlaze, i to je tako u našem poslu.Zašto ste ugasili „Fantastik šou“?- Skinuli smo ga s programa jer je to veoma skupa produkcija, finansijski nas je opterećivala. Odlučili smo da ga zamenimo „Grand šouom“, koji je dosta jeftiniji, a biće gledaniji.Trenutno imamo četiri muzička takmičenja. Ko vam je najveća konkurencija?- „Pinkove zvezde“ i „Zvezde Granda“ su dva najuspešnija takmičenja za odrasle. „X faktor“ ne mogu da komentarišem jer su emitovane samo tri epizode. „Zvezde Granda“ su dominantne. Imamo najbolje takmičare i mnogo očekujem od njih.Kako ćete izabrati pobednika kada ima sigurno 20 pevača koji mogu da trujumfuju?- Glava me boli, i ja razmišljam kako ćemo izabrati najboljeg. Kada dođemo do određenog broja učesnika, uključićemo i publiku, koja će dati glavnu reč, i tako ćemo izabrati pobednika. Prvi će dobiti stan, drugi automobil, a ostali pesme.

Prešla u protivnički tabor... Seka Aleksić i Željko Mitrović
Prešla u protivnički tabor... Seka Aleksić i Željko Mitrović

O komponovanjuNAPISAĆU PESMU ZA UČESNIKA „ZVEZDA GRANDA“Da li ćete raditi pesmu za nekog izvođača?- Voleo bih da opet komponujem jer me taj posao ispunjava. Nemam dovoljno slobodnog vremena da sednem za klavir ili zasviram harmoniku. Potrudiću se da nešto napišem za nekog od učesnika ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track