ŽELE DA GA SLUŠAJU: Od njega traže da snimi CD iako ima samo 10 godina
Foto: Printskrin/TV Pink

Pokazao talenat

ŽELE DA GA SLUŠAJU: Od njega traže da snimi CD iako ima samo 10 godina

Stars -
Ja sam samo čekala kada će on da zaplače, rekla je jedna od članova žirija a onda je bilo sve boljih komentara

David Radosavljević je večeras nastupio u emisiji "Pinkove zvezde" i sa svih pet glasova, direktno prošao u naredni krug.

Ovaj desetogodišnjak je otpevao pesmu "Jedina", Tošeta Proeskog i dobio neverovatne komentare od članova žirija, dok je njegova majka otkrila da je ovo prva pesma koju je David naučio celu.

"Davide, snimi CD, hoćemo da te slušamo. Eto ti si jedan od pevača koje bih ja slušao, i kada budeš porastao, sigurno ću te slušati", rekao je Milan.

"Ja sam samo čekala kada će on da zaplače. Jako dobro to radi, ta emocija tvoja sa kojom svaku pesmu izneseš na svoj način, to je tvoj najveći adut. Baš je bio pun ugođaj", komentarisala je Jelena.

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink

Marija je prekinula komentare na trenutak, zagrlila dečaka i pitala kome je posvetio pesmu, a on je iznenadio svojim odgovorom:

"Simpatiju koju ovom prilikom pozdravljam", rekao je David, ali nije hteo da otkrije o kome se radi, a onda je žiri nastavio:

"Ja te molim da nastaviš ovo da radiš sa puno ljubavi, nemoj da ti neko to oduzme. Večeras se osetilo puno ljubavi", rekla je Goca.

Podsetimo, David je u emisiju došao kao ljubitelj narodne muzike i nije znao zabavnu. Međutim, u toku emisija, zavoleo je i naučio narodnjake i sada to odlično radi.

Pogledajte kako je David pevao večeras:

http://www.youtube.com/watch?v=3A9OCf49yWU

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track