NIKOLINA KOVAČ OGORČENA: Dosta je silikonki, zar treba da se stidimo prirodnog izgleda
Foto: Printskrin/Facebook

Besna

NIKOLINA KOVAČ OGORČENA: Dosta je silikonki, zar treba da se stidimo prirodnog izgleda

Stars -
Pevačica je javno progovorila o današnjem idealu lepote i zapitala se kakvo je ovo vreme u kom živimo

Nikolina Kovač je jedna od malobrojnih žena estrade koja nije radila nikakve estetske operacije na sebi, odlučila je da otvoreno progovori o i da svoje mišljenje o ženskoj lepoti u današnje vreme.

Pevačica je na društvenim mrežama napisala kratko otvoreno pismo u kom objašnjava da joj smeta što današnje devojke sa prirodnim oblinama poistovećuju sa devojkama koje su vršile plastične operacije.

Uz to, Nikolina je priložila i fotografiju na kojoj je na jednom delu pevačica na kakvu smo navikli, a na drugom delu su njene usne i grudi obrađene u fotošopu.

1 ili 2?Ponekad pomislim da je nepravda prema svim djevojkama koje imaju prirodne atrubite to što svi misle da su i one...

Posted by Nikolina Kovač on Monday, April 27, 2015

"Ponekad pomislim da je nepravda prema svim devojkama koje imaju prirodne atribute to što svi misle da su i one plastične. Lično nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali mi zasmeta kada komentarišu da sam radila razne estetske intervencije. Volela bih da devojke koje su prirodno lepe to i promovišu na pravi način, a ne da budu zasenjene silikonskim kraljicama. Da li je došlo vreme kada bi trebalo da nam budu neprijatno što smo prirodne", napisala je Nikolina.

Podsetimo, Nikolina je proteklog meseca preživela težak period. Naime, otkriven joj je rak grlića materice i operacijom je sve rešeno u najboljem redu, ali kako kaže, najveću podršku imala je od svoje porodice.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track