IZGUBIO GLAVU ZA PEVAČICOM: Dado muvao Milenu Ćeranić!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Nova lljubav

IZGUBIO GLAVU ZA PEVAČICOM: Dado muvao Milenu Ćeranić!

Stars -
Oduvek je Dado simpatisao Milenu, sviđala mu se i fizički i kakav stav ima na sceni

Dado Glišić odlučio je da se preseli u Beograd, a pored poslovnih obaveza, još jedan razlog zbog kojeg pevač želi da boravi u našoj prestonici je i Milena Ćeranić.

Kako saznajemo, Glišić je oduvek gajio simpatije prema bivšoj zvezdi "Granda", ali posle susreta u jednoj emisiji, kako naši izvori tvrde, izgubio je glavu za koleginicom.

Glišić razmenio brojeve telefona sa Ćeranićevom i zamolio je da se njihov kontakt ne završi na kafi.

"Oduvek je Dado simpatisao Milenu, sviđala mu se i fizički i kakav stav ima na sceni. Zaljubljive je on prirode, ali nju uvek pominje. Dado i Milena su sedeli jedno pored drugog. Tada su pričali i Glišiću se ona veoma dopala.Razmenili su brojeve telefona, a Dado je pitao da li će se sve završiti samo na kafi. Milena se sve vreme smeškala, ali je potencirala priču da je zauzeta i da uživa u vezi. Pevača to baš i nije zanimalo, nego je nastavio sa muvanjem naočigled svih prisutnih! Svi učesnici festivala domunđavali su se kako je Dado navalentan i kako se providno udvara", priča izvor i dodaje da Ćeranićevoj nije bilo baš prijatno.

"Milena je komunicirala s njim u početku, ali kada je videla da je prešao granice, postalo joj je neprijatno. Koliko znam, obećala mu je da će popiti kafu zajedno, a koliko će Glišić biti uporan, ostaje da vidimo", rekao nam je izvor koji je bio na licu mesta.

Pozvali smo pevača, ali je ostao nedostupan za komentar, dok se pevačica nije javljala na telefon i nije odgovarala na naše poruke.

Podsećanja radi, Glišić se dugo zabavljao sa Sofijom Rajović, kojoj je posvetio dve svoje pesme."Sofija i ja smo imali čarobnu priču, ali stavili smo tačku i zatvorili našu knjigu. Svakako, u to vreme su nastale neke od mojih najlepših pesama poput „Sto bespuća“ i „Dišem, ali nisam živ“", rekao je pre godinu dana pop pevač.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track