(VIDEO) ODUŠEVIO: David je uspeo da oživi Tošeta kroz pesmu Tajno moja

Makedonac

(VIDEO) ODUŠEVIO: David je uspeo da oživi Tošeta kroz pesmu Tajno moja

Stars -
Ne mogu vam opisati koliko sam srećan, kao da sam na sedmom nebu, govori učesnik koji je oduševio sve

David Temelkov, fitnes trener iz Makedonije svojim pevačkim sposobnostima, očarao je ceo region uključujući I tekstopisca čuvenog Tošetovog hita "Tajno Moja" Ognena Nedelkovskog! Naime, kako saznajemo David je odmah posle emisije u kojoj se predstavio upravo tom pesmom dobio poziv od Nedelkovskog.

"Nakon emisije gospodin Nedelkovski me je kontaktirao i uputio komplimente. Ne mogu vam opisati koliko sam srećan, kao da sam na sedmom nebu, budući da obožavam tu pesmu, a i Toše mi je idol. Rekao mi kako bi voleo da piše pesme za mene, što je velika čast I nadam se da će se naša saradnja ostvariti. Presrećan sam, ovo je velika stvar za mene", kaže David.

Kontaktirali smo i Ognena koji nam je rekao da je Davida čuo još kad je kao dečak pevao na festivalu "Zlatno slavejče".

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

"Znao sam da poseduje glasovne kvalitete, ali sam bukvalno ostao bez teksta i bez daha kada sam čuo kako je otpevao moju i Tošinu pesmu "Tajno moja". Kao tekstopisac ove pesme (kompozitor je Kire Kostov) znam da zahteva izuzetnu emociju i dušu, kao i preveliki glasovni opseg. Ta "molika" i ti "feneri" i celu tu jako tužnu priču, treba doživeti i adekvatno preneti. A to ne može svako. To je mogao samo Toše. Te večeri je David prema meni bio pravo otkriće i probudio je puno suza. Priznajem, i ja sam plakao, a potom sam poželeo da stupim u konakt sa njim, voleo bih da napišem pesmu za njega. Nadam se da će stići do samog kraja ovog regionalnog takmičenja, a ja bih voleo da bude i novi pobednik", kaže Nedelkovski.

David je na audiciji takmičenja "X Faktor" izveo baladu "Kiss from a rose" i potpuno očarao žiri, pa čak i rasplakao Aleksandru, članicu žirija.

http://www.youtube.com/watch?v=VGGlOkwYS8s

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track