ZAVODNIK: Igor pre Severine muvao Radu Manojlović!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Kojić junior slab na poznate devojke

ZAVODNIK: Igor pre Severine muvao Radu Manojlović!

Stars -
Kebin sin, pre nego što je započeo vezu s Severinom, bio blizak s Manojlovićevom, koja nije poklekla pa mu je ponudila samo prijateljstvo

Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe, koji od kraja februara uživa u romansi sa Severinom Vučković, pre nekoliko meseci bacio je oko i na Radu Manojlović.Kako Kurir saznaje, bivši golman i pevačica bili su bliski, ali između njih ipak nije bilo ničeg. Oni su se zbližili kad je Radina veza s Momirom Gajićem bila u krizi, ali je ona ipak toj ljubavi dala drugu šansu. S Momirom je rešila sve nesuglasice, a Kebinom sinu je ponudila prijateljstvo. Upućeni tvrde da otkako je smuvao Seve, Rada i Igor više nisu toliko bliski kao ranije.Skrivali druženje- Rada i Igor vešto su skrivali svoje druženje, pa su se viđali uglavnom kod njega ili kod nje kući. Samo jednom su se javno pojavili, i to na gala proslavi jedne televizije na Belom dvoru, koju su zajedno napustili. Njemu se ona baš dopala, posvećivao joj je punu pažnju, ali ipak nije uspeo da je osvoji. Međutim, kad je Igor otpočeo vezu sa Severinom, distancirao se od Rade, koja je u međuvremenu rešila nesuglasice s Momirom - govori izvor Kurira.Igorevo i Radino druženje trajalo je nekoliko meseci, tokom kog su jedno drugom poveravali tajne i probleme.Ljubav na InstagramuU želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu.- Molim vas, nemojte takve stvari da pišete. Dečka znam kao što poznajem i Brenine sinove i sinove Marinka Rokvića. Stvarno ne znam ko priča takve gluposti, malo mi je muka. Zna se s kim sam ja u vezi i s kim sam bila od prvog dana na estradi. Nemojte da dodajete moje ime tek tako na nečiji spisak, molim vas. On je vaspitan i normalan momak, dobar drug i glupo je da neko priča da me je muvao - rekla je Rada za Kurir.Igor Kojić, koji je svojevremeno bio u vezi i s voditeljkom Jelenom Žeželj, ostao je nedostupan za komentar. On je svojoj devojci Severini ostavio poruku na Instagramu:- Rekli su mi da ukoliko želim da se zaljubi moram da je nasmejem, ali svaki put kad se ona smeje, ja sam taj koji je zaljubljen.

Zaljubljeni do ušiju...  Severina i Igor
Zaljubljeni do ušiju... Severina i Igor

Voli i glumiceNEKAD LUMPOVAO S KATARINOM RADIVOJEVIĆIgor Kojić doskoro je bio blizak i s Katarinom Radivojević, s kojom je često obilazio noćne klubove u Beogradu. Zbog toga se mogla čuti priča da se među njima rodila ljubav. Iako nijedno od njih to nije priznalo, njihovi prijatelji tvrde da su imali kraću romansu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track