Najnovije vesti

(VIDEO) ISPAO CECIN MILJENIK: Nikola otpevao njenu pesmu, a Haris i Marina tražili dlaku u jajetu!

Pevao žensku pesmu

(VIDEO) ISPAO CECIN MILJENIK: Nikola otpevao njenu pesmu, a Haris i Marina tražili dlaku u jajetu!

Stars
Milan Kalinić koji je konstatovao da je Nikolu koštalo upravo to što je ekperimentisao sa Cecinom pesmom i što je za nastup izabrao žensku pesmu
Pinkova zvezda i Cecin miljenik Nikola Petković ispao je iz daljeg takmičenja, nakon što je otpevao Cecinu pesmu "Ako te ona odbije". Iako je folk diva bila oduševljena njegovom interpretacijom, ostali članovi žirija nisu pokazali blagonaklonost prema Nikoli.
Dok Marina Tucaković nije mogla da se seti da je pesmu koju je pevao, upravo ona pisala, Haris Džinović tražio je dlaku u jajetu uz konstataciju da je pevao "desetinu tona" niže.
Bilo kako bilo, situaciju je najbolje obrazložio Milan Kalinić koji je konstatovao da je Nikolu koštalo upravo to što je ekperimentisao sa Cecinom pesmom i što je za nastup izabrao žensku pesmu.
Nikola je ovim gestom želeo da izrazi zahvalnost Ceci koja ga je podržavala tokom proteklih devet meseci, našta je Ceca prokomentarisala:"Hvala ti puno Nikola,lepo si otpevao pesmu,i sad barem niko ne može da kaže da si imitirao Cecu i da tvoja boja glasa podseća na moju!"

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...