TANJA SAVIĆ ISPROZIVALA SAMU SEBE: Haljina je džipsi luk, prava je za mene
Foto: Printskrin/TV Prva

Nije razmišljala

TANJA SAVIĆ ISPROZIVALA SAMU SEBE: Haljina je džipsi luk, prava je za mene

Stars -
Pevačica se vratila svojim obavezama i otkrila šta se to dešavalo u njenom životu, te je odlučila da se skloni na duži period

Tanja Savić je u poslednje vreme prošla kroz razne teške stvari koje su pratile njenu karijeru, što je uticalo i na njenu porodicu. Zbog svega toga, oni su odlučili da se primereno sklone od svega na neko vreme.

Pevačica po povratku u Srbiju objašnjava zašto se sklonila od svega.

"Želela sam da se izolujem i odem tamo gde me niko ne zna i da se ponašam kako se ponašam. Tamo gde niko neće da ocenjuje moje ponašanje i stvara lažnu sliku o meni."

Pevačica je birala haljinu za svoj sledeći nastup i tom prilikom je isprozivala samu sebe. Dopala joj se bela haljina sa karnerima, a ona je imala zanimljiv komentar:

"Lepa mi je, malo mi je džipsi luk, onako za mene baš"

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Spekulisalo se i o tome da je Tanja Savić na jednom nastupu uzela veliku svotu novca i pobegla, izmislivši smrtni slučaj, međutim, pevačicina strana priče je nešto drugačija.

"Naravno da ja to sebi ne bih dozvolila. Ima puno ljudi koji meni duguju novac ali ja to ne gledam tako, vratiće kad budu imali. Ne volim da se pravdam, ali neću da me etiketiraju kao osobu koja duguje nekom", rekla je Tanja u emsiji "Ekskluziv".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track