TAJNA LJUBAV: Nataša Šavija u vezi sa oženjenim direktorom državnog preduzeća
Foto: Printscreen

Pevačica s fudbalera prešla na biznismene

TAJNA LJUBAV: Nataša Šavija u vezi sa oženjenim direktorom državnog preduzeća

Stars -
Učesnica rijalitija „Parovi“ priča o dečku koji je finansira, ali krije njegov identitet zbog toga što on ima ženu i malo dete

Nataša Šavija se na sva usta hvali da ima bogatog dečka koji je finansira, ali njegov identitet ne otkriva.Iako je pobrojala pola fudbalske reprezentacije, ne mareći za to što poznati fudbaleri s kojima je navodno spavala mogu imati problem zbog njenih javno izgovorenih reči, učesnica rijalitija „Parovi“ ne želi da širokom auditorijumu saopšti i ime osobe s kojom se zabavlja.Međutim, Kurir je istraživao i došao do podatka da je Šavija već neko vreme u vezi s direktorom državnog preduzeća (ime poznato redakciji), koji je oženjen i ima malo dete.Čovek na funkciji- Nataša svog dečka krije od medija zato što se radi o čoveku koji je na visokoj funkciji i kome uopšte ne ide u prilog da ga dovode u vezu s njom. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u jednom prestoničkom restoranu i tada su razmenili kontakte. Počeli su tajno da se viđaju i to traje već izvesno vreme, a često odlaze i na putovanja van zemlje. Njemu ne smeta ni to što je ona odlučila da uđe u rijaliti, samo da njega ne pominje. Čak mu to i odgovara, jer sada više vremena provodi sa suprugom, koja ne zna da njen muž ima poznatu ljubavnicu - otkriva dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.Na osnovu ove informacije, naša ekipa je prilikom posete luksuznoj vili u Zemunu predočila Nataši da je razotkrivena. Kad je čula ime i prezime biznismena za koga Kurirov izvor tvrdi da je u vezi s njom, pokušala je na sve načine da ga zaštiti.Kulturan i fin- Molim vas, ne objavljujte njegovo ime! Ja tog čoveka poznajem preko mog dečka, koji me finansira. Nemojte njega da petljate. On ima porodicu i dete, a veoma je ozbiljan čovek. Daleko bilo da me sad povezuju i s njim! Možda je nekad prokomentarisao nešto o meni jer me poznaje. Upoznali smo se u restoranu kad smo svi zajedno bili na ručku. Stekla sam utisak da je on skroz na mestu, kulturan i fin. Zato ne bih želela da njega upetljavate. Pišite šta god želite, ali gledajte da to bude lepo upakovano - poručila je pevačica.

Njih ne krijeO FUDBALERIMA OTVORENO PRIČANataša Šavija je bila u vezi s pola fudbalske reprezentacije Srbije. Kako je Kurir prvi pisao, a pevačica kasnije i potvrdila u živom programu na televiziji Hepi, ona se zabavljala s fudbalerima Zoranom Tošićem, Ademom Ljajićem, Lolom Smiljanićem i drugim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track