ODNELI MU ZLATO I NOVAC: Zvezdu Granda opljačkali dok je pevao!
Foto: Youtube Printscreen

Mladi pevač Milan Rakić na meti lopova

ODNELI MU ZLATO I NOVAC: Zvezdu Granda opljačkali dok je pevao!

Stars -
Provalnici upali u porodičnu kuću kandidata iz Lazarevca, koji se borio da prođe u peti krug takmičenja. Roditelji ga bodrili iz studija u publici

Milan Rakić, koji je pokupio simpatije žirija i publike u sinoćnoj emisiji „Zvezde Granda“, pa samim tim i prošao u peti krug takmičenja, po završetku snimanja saznao je da mu je kuća opljačkana.Dok je mladi kandidat pevao na sceni, a roditelji ga bodrili s tribina u „Grandovom“ studiju na Košutnjaku, lopovi su im upali u porodičnu kuću u Lazarevcu i odneli zlato i novac koji su našli unutra.

- Svi smo bili šokirani kad su nam javili za pljačku jer ovo nije prvi put da nam upadaju na posed. Naš porodični dom već je bio meta i pre dve godine, kad su nam lopovi izneli sve vredne stvari iz kuće. Preživeli smo veliki stres tada. Odneli su nam bukvalno sve uspomene koje čuvamo od detinjstva, ali i novac, nameštaj, tehniku... Sve što nam je bilo vredno. Materijalne stvari nisu toliko bitne, ali uspomene su nenadoknadive. Ovog puta su uzeli samo novac i zlato, kojeg i nije bilo mnogo, ali nam je ostala trauma. Nije svejedno kad vam jednom po jednom neko tipuje životni kutak. Iskreno, ne znam kad će nas ostaviti na miru. Roditelji su saznali za pljačku pre nego što sam izašao pred žiri da pevam. Nisu hteli ništa da mi kažu, niti da me ostave i odu u policiju dok se ne završi moj nastup, jer su znali da bih ja tada odustao od takmičenja - ispričao je za Kurir dečko koji je sinoć oduševio žiri u „Zvezdama Granda“.Buduća muzička zvezda inače ide na časove pevanja kod Ivane Selakov.- Moram da napomenem da je moja mentorka Ivana Selakov prva osoba koja mi je pomogla i finansijski i moralno. Da nije nje, sigurno bih odustao od takmičenja, ali ona mi daje snagu i samopouzdanje da nastavim i borim se s problemima - zaključuje Milan.

Idu daljeOSAM KANDIDATA U PETOM KRUGUOsim Milana Rakića, u sinoćnoj emisiji u naredni krug takmičenja plasirali su se i Igor Dmitrović, Kristina Denić, Marina Stankić, Elmedin Kadrispahić, Tamara Milutinović, Dunja Popović i Raša Savić.

http://www.youtube.com/watch?v=0fHwu5ee1Ug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track