NERAZDVOJNI, A NE POZNAJU SE: Mrka i Ćazim lumpovali na romskom krštenju!
Foto: Dragan Kadic, Damir Dervisagic

Veselili se do jutra

NERAZDVOJNI, A NE POZNAJU SE: Mrka i Ćazim lumpovali na romskom krštenju!

Stars -
Mrkonjić i Osmani ovaj vikend proveli na slavlju u Kopenhagenu, pevalo pola estrade

Milutin Mrkonjić i dalje obmanjuje javnost da ne poznaje Ćazima Osmanija iako je s njim, kako Kurir saznaje, nerazdvojan.Bivši ministar i albanski biznismen družili su se i ovog vikenda na jednom romskom krštenju u glavnom gradu Danske.Naime, na ovom slavlju su se za istim stolom obreli Ana Bekuta, Zorica Brunclik, njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca i Šaban Šaulić, Verica Šerifović, Snežana Ðurišić i Viki Miljković, a Mrka i Feliks su, kao i obično, sedeli jedan do drugog i ćaskali.

Sedeli za istim stolom- Na krštenju u Kopenhagenu bilo je više od hiljadu ljudi i skoro pola estrade. Mrkonjić i Ćazim su sedeli za istim stolom i razgovarali celo veče. Sve vreme su se smejali i delovalo je kao da su prijatelji koji se poznaju dugi niz godina - priča naš izvor koji se zatekao među zvanicama.Kad smo pozvali Mrkonjića, on kao da je znao zbog čega ga zovemo, pa je odmah počeo da se brani.

Najureni iz „Granda“- Na putu sam. Ne mogu sad da komentarišem. Izvinite, čućemo se neki drugi dan - kratko je rekao bivši političar.Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo i sa Osmanijem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.Podsetimo, Mrka i Ćazim su se družili i na „Grandovim“ snimanjima u studiju na Košutnjaku sve dok Breni nije prekipelo i dok nije zabranila Mrki da dovodi svog prijatelja u „Grand‘, o čemu je Kurir već pisao. Ipak, to njih dvojicu nije sprečilo da se druže na svim ostalim mestima u zemlji i inostranstvu jer pravo prijateljstvo ništa ne može da spreči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track