TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Gorica Nešović: Sramota je sada da se smeješ, to nije u modi
Foto: Kurir

By Luna Lu

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Gorica Nešović: Sramota je sada da se smeješ, to nije u modi

Stars -
Nije u modi da pokazuješ emocije, odnosno moda je da pokažeš samo one emocije koje mogu da izazovu blago sažaljenje ili saosećanje, a to što je realno je bezveze, rekla je Gorica

Voditeljka Gorica Nešović bila je gost Lune Lu u prvom Jutjub šouu "Talija - 8 minuta o sreći" i pokušale da nađu odgovor na pitanje "Kako se boriti protiv loših ljudi?" . Celu emisiju možete da pratite samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu.

"Nije u modi da pokazuješ emocije, odnosno moda je da pokažeš samo one emocije koje mogu da izazovu blago sažaljenje ili saosećanje, a to što je realno je bezveze. Znači sramota je da se ja sada nešto smejem jer bi ljudi rekli vidi što je ova Gorica odlepila, šta se kliberiš, vidiš kako je ovom narodu, Mislim da to sezonski dođe, kao i ova mala pakost koja se uvukla u ljude, kao i ovaj novokomponovani egoizam, samo da je meni kako mi je i da mi bude bolje, odnosno "ti ne znaš kako je meni" i tu se vrtimo u krug", ispričala je Gorica na temu apatije u Srbiji.

I ove nedelje za naše goste Coca-Cola je pripremila osveženje kao zvanično piće serijala, a sponzorima emisije se pridružila i IDEA.

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU

PRATITE TALIJU I NA FACEBOOKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track