DUNJA ILIĆ IZVREĐALA ATINU: Dođe mi da ti polomim svaku kost!
Foto: Zorana Jevtić I Damir Dervišagić

Reakcija na izjavu plesačice o Tijani

DUNJA ILIĆ IZVREĐALA ATINU: Dođe mi da ti polomim svaku kost!

Stars -
Na Atinine monstruozne izjave nije ostala imuna ni pevačica Dunja Ilić, koja je bivšu učesnicu „Parova“ brutalno izvređala na svom Facebook profilu

Celokupna domaća javnost ostala je zgrožena kada su se u medijima pojavili Facebook statusi estradne plesačice Atine Ferrari o pokojnoj Tijani Jurić, koja je svirepo ubijena prošlog leta i za kojoj je žalila cela zemlja.

Zbog ovih izjava plesačica je sinoć izbačena i reality show-a „Parovi“.Na Atinine monstruozne izjave nije ostala imuna ni pevačica Dunja Ilić, koja je bivšu učesnicu „Parova“ brutalno izvređala na svom Facebook profilu.

"Pa sat jedan ne mogu, a da se ne iznerviram! Atina ili kako se već zoveš! Je*em li ti sve na svetu! Je*em ti dan kad te majka nije abortirala! Prljava ku**o! Spodobo i zlo ljudsko!!! Pa dođe mi da te sačekam i da ti polomim svaku kost u telu! Dabogda te bolelo tri pute više svake sekunde tvog života što duša, što telo, nego Tijanine roditelje njihova srca! Dabogda te pratio svaki sekund zlostavljanja i mučkog ubijanja ove jadne devojčice i dabogda da osećala svaki sekund toga na duši i telu dok te crvi ne izjedu! Pu kurvo mamu li ti je*em", napisala je ogorčenai besna pevačica.

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track