GALANTNA: Knezu devojka platila 1.000 evra da vidi svetske face
Foto: Damir Dervišagić

Pevač u društvu kreatora Žana-Pola Gotjea

GALANTNA: Knezu devojka platila 1.000 evra da vidi svetske face

Stars -
Nenada Kneževića devojka častila ulaznicom za Lajf bal, prestižni događaj koji se svake godine održava u Beču
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Predstavnik Crne Gore na Evroviziji Nenad Knežević Knez provodi se u Beču na račun svoje devojke Tatjane, koja inače živi na visokoj nozi.

Veliki događaj... Lajf bal održan na trgu bečke većnice
Veliki događaj... Lajf bal održan na trgu bečke većnice

Naime, kako Kurir saznaje, ona je iskeširala 1.000 evra za jednu kartu kako bi on ušao na 23. Lajf bal, koji se u subotu veče održao na trgu bečke većnice. Na ovom tradicionalnom događaju, koji se organizuje kako bi se prikupio novac za borbu protiv side, prisustvovale su slavne svetske ličnosti poput Šarliz Teron, Meri Džej Blajdž, a najveći utisak ostavio je Žan-Pol Gotje sa svojom revijom.

Vip face stigle u Austriju... Karmen Elektra, Žan-Pol Gotje, Amanda Lepor
Vip face stigle u Austriju... Karmen Elektra, Žan-Pol Gotje, Amanda Lepor

- Knezu je devojka platila ulaznicu jer je on izrazio veliku želju da prisustvuje tom glamuroznom skupu na kom su bili samo određeni ljudi. Pošto je ona sve vreme uz njega tokom njegovih priprema za evrovizijski nastup, želela je da se malo odmori i uživa u luksuzu. Oni su se skockali za bal, tako da su koristili svaki trenutak da se fotografišu, ali i zanimljive likove sa maskama koji su bili oko njih. Najviše su se obradovali kada su videli svetske poznate ličnosti, zbog kojih je Knez najviše i želeo da dođe. Ova manifestacija bečkoj privredi donosi velike prihode jer gosti bala u proseku potroše oko 500 evra, što je daleko više od „običnih“ balova, čiji posetioci troše u proseku nešto više od 300 evra - rekao je naš izvor.Crnogorski predstavnik se inače vredno priprema za svoj nastup, ali i čuva glas kako bi što bolje otpevao pesmu „Adio“, koju mu je radio Željko Joksimović.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track