(VIDEO) IZ ISKUSTVA: Mimi Oro voli da snima grupnjak, ne buni se kada joj to predložimo
Foto: Dragana Udovičić

NI ONA NE ZAOSTAJE

(VIDEO) IZ ISKUSTVA: Mimi Oro voli da snima grupnjak, ne buni se kada joj to predložimo

Stars -
Voli da se snima tokom seksa i ne buni se kada joj neko to predloži, govori izvor blizak starleti

Starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ne krije da voli grupni seks, ali tvrdi da on nikada nije zabeležen te da može postojati samo neka fotomontaža.

"Imala sam grupni seks, ali više mi se sviđa jedan na jedan. Lepše mi je", rekla je Živanovićeva u vili "Parovi", a izvor blizak njoj ima drugačiju priču, te opisuje i kakva je starleta u krevetu.

http://www.youtube.com/watch?v=o5s7aa5IuOY

"Mimi je jako perverzna. Voli da bude bezobrazna. Tačno zna šta muškarcu treba da pruži i na koji način da ga zadovolji. U grupnjaku je još bolja nego jedan na jedan. Voli seks i vidi se da uživa. Drago mi je da je bila iskrena i da priznaje da je bila u grupnjaku za šta ja imam i dokaz. Voli da se snima tokom seksa i ne buni se kada joj neko to predloži", govori izvor koji je poželeo da ostane anoniman.

"Priznajem da sam imala grupni seks, tačnije trojku ali se nikad nisam snimala. Možda su me jednom snimali sa jednom devojkom. Ne, nemam snimke i slike", poručila je Mimi preko produkcije rijalitija.

Podsećanja radi, u rijalitiju je starleta imala seks ispod čaršafa sa Jasminom Nevenkićem, ali to nije želela da prizna, ali i sa Ivanom koji tvrdi da je sa Mimi imao odnose dok ju je Vita masirao.

"Mimi i ja smo imali avanturu i pre rijalitija, nismo bili u vezi, ali smo s vremena na vreme imali seks. Od trenutka kada sam ušao, nas dvoje smo se stalno ljubili i mazili, pa je bilo logično da pređemo tu granicu. To se i desilo jedne noći, kada me maženje sa njom napalilo pa smo krenuli u akciju. Odjednom se tu stvorio Vita koji je došao da masira Mimi, i kada sam mu rekao da ode i pokazao da se je**mo, ona je rekla "Ma, neka ga" i pružila ruku da je masira", ispričao je Ivan i donekle potvrdio priču da joj publika tokom akcije ne smeta.

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track