Gastoz spopadao Macu za seks

Senada Nurkić odbila da ima odnos s Nenadom Marinkovićem

Gastoz spopadao Macu za seks

Stars -
Dečko Nataše Šavije uleteo u krevet bosanske starlete i hvatao je za međunožje, ona ga oterala jer ne želi ništa da ima s njim. Bloger napao Diskreciju jer su već bili intimni, i to četvrti dan boravka u vili

Nenad Marinković Gastoz, i pored toga što je u vili „Parova“ smuvao Natašu Šaviju, moli Macu Diskreciju za seks.On se u pijanom stanju u noći između subote i nedelje uvukao u njen krevet i počeo da je spopada, ali ga je ona odbila.Gastoz je pokušao da obrlati Macu, hvatao ju je za međunožje, a ona je počela da vrišti. Govorila mu je da ne želi seks s njim.- Prestani! Nemoj da mi diraš macu. Gastoz, molim te! O seksu sa mnom možeš samo da sanjaš. Ajde, marš iz mog kreveta. Sve si povalio ovde, pa misliš da ćeš i mene. Da si poslednji ne bih ti dala - odbrusila mu je Bosanka.On se iznervirao i rekao joj da se ne folira pošto su već imali seks.- Je.o sam i tebe. Već smo se je...i - odgovorio je Nenad, ali je Maca i dalje negirala da su imali odnose u rijalitiju.- Ako si ga imao s Natašom, imaj ga opet, meni ne smeta, to je tvoj život. Menjaš devojke kao čarape. Ja ne živim tako, ja ne menjam muškarce. I za mene su muškarci predmeti kao za tebe žene, ali ih ne menjam tako često - vikala je Maca.Međutim, Gastoz se držao svoje priče:- Mi smo se po.....i, i ti to ne možeš da vratiš. I ja pljujem sebe što smo imali seks. Da si mi barem dala posle četiri nedelje, nego si mi dala posle četiri dana - rekao joj je Gastoz u lice, na šta mu je ona odgovorila:- Meni da si se svideo, dala bih ti odmah - odbrusila mu je ona i počeli su da se rvaju po krevetu.Za to vreme Gastozova devojka Nataša Šavija sedela je u dvorištu i pričala sa Zoricom Marković, i ne sluteći šta joj dečko radi s Macom u spavaćoj sobi.

ZMAJ POKAZIVAO POLNI ORGANZmaj od Šipova proganjao je ukućanke svojim polnim organom. Ovo je otkrila zmajica Slađa.- Dok sam prala sudove, Zmaj je došao i počeo da mi se unosi i pokazuje mi svoj polni organ. Rekla sam mu da ne želim da se udam i da me ne zanima koliki je njegov polni organ.Na to se ubacila druga zmajica Maja, koja je rekla da je Zmaj njoj pokazao polni organ jer mu je ona prethodno rekla da ne puši pikavce.Zmaj je na to rekao:- Izvadio sam polni organ jer je Endži (tako zove Slađu, prim. aut.) rekla: „Ladno ću ti ga popušiti.“- Ja to nikad u životu nikome nisam rekla, pa ni najboljim frajerima, a kamoli Zmaju - besno je rekla ona.- To ima snimljeno, Maja je čula. Rekla si mi: „Ladno ću ti ga popušiti.“ Zato sam ga izvadio. Kunem se jedinom ćerkom preko okeana da mi je to rekla, nisam ga bezveze vadio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track