PAPARACO: Zvezda Igre prestola nategla šampanjac u Beogradu
Foto: Damir Dervišagi

Natali Dormer snima i lumpuje

PAPARACO: Zvezda Igre prestola nategla šampanjac u Beogradu

Stars -
Britanska glumica koja u Srbiji snima film bila je na otvaranju terase jednog restorana, gde je celo veče nazdravljala skupim penušavcem
1 / 3 Foto: Damir Dervišagi

Zvezda serija „Igra prestola“ i „Tjudorovi“ Natali Dormer odomaćila se u Srbiji, gde je stigla prošle nedelje zbog snimanja filma „Šuma“, a malo-malo pa izađe u neki prestonički lokal da se provede.

Glumica koristi svaki slobodan trenutak da uživa u čarima noćnog života Beograda, jer je oduševljena našim restoranima, klubovima i splavovima. Paparaco Kurira uslikao je britansku glumačku zvezdu na otvaranju terase restorana „Gandolfini“ kako uživa u degustaciji srpskih specijaliteta i ispijanju šampanjca.

Natali je na zabavu stigla među poslednjima, kad se restoran već napunio. Došla je kao i svaki drugi gost, samo u pratnji svoje menadžerke, bez obezbeđenja. Glumica je prvo poručila šampanjac, a onda je odlučila da proba neke od specijaliteta pripremljenih od organske hrane. Prvo je zabila nos u lonac i omirisala hranu, a onda je i smazala porciju. Šampanjac je sve vreme bio tu i ona je sa svima nazdravljala.

Nekoliko metara dalje, u društvu supruge Jelene uživao je Čedomir Jovanović, koji nije bio zainteresovan za dolazak velike zvezde. Žurku nisu propustili ni Ana Stanić i Katarina Radivojević, a tu je bio i Simon de Karić s verenicom Tamarom Nikolić.

Katarina Radivojević
Katarina Radivojević
Ana Stanić
Ana Stanić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track