UŽIVAJU U GRADU SVETLOSTI: Lepa Brena i Boba osvežili emocije u Parizu!
Foto: Twitter

Kao tinejdžeri

UŽIVAJU U GRADU SVETLOSTI: Lepa Brena i Boba osvežili emocije u Parizu!

Stars -
Poput vremena kada je pevačica Bobu bodrila na terenu Rolan Garosa, ovog puta su to zajedno činili dok je igrao Novak Đoković

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Živojinović, odlučili su da evociraju uspomene u Parizu. Poput vremena kada je pevačica Bobu bodrila na terenu Rolan Garosa, ovog puta su to zajedno činili dok je igrao Novak Đoković.

Ni niska temperatura nije sprečila Brenu da u kožnoj jakni i sa šeširom na glavi iz prvog reda aplaudira svakom Noletovom poenu. S obzirom na to da joj je zbog supruga poznato kako se ponaša publika u ložama, pevačica nije ometala takmičare tokom meča, već je sačekala pauzu kako bi se fotografisala.

Sudeći po osmesima i zagrljajima, očigledno se među njima ni nakon 23 godine braka nije izgubio žar ljubavi. Kako saznajemo, njih dvoje su dugo šetali ulicama Pariza, obilazili radnje i restorane u kojima su rado viđeni gosti, dok su sve vreme bili priljubljeni jedno uz drugo.

Nakon što su boravili u Majamiju, a zatim u Monte Karlu, Brena i Boba su svoj drugi medeni mesec nastavili u Parizu. Koliko je njihova reputacija jaka, govori i činjenica da su bili specijalni gosti naše ambasade u Francuskoj, te da su u drušvu visokih zvaničnika posetili i neke od muzeja sa najznačajnijim umetničkih delima.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track