Najnovije vesti

Veljko Dabetić: Ružice, imaš seks za jedno piće!
Foto: Dado Djilas

Žestoko napao Veljkovićevu

Veljko Dabetić: Ružice, imaš seks za jedno piće!

Stars
Veljko vređao bivšu „modelsicu“ i prozivao da se nabacuje fudbalerima da bi sa njima bila u separeima i da bi joj plaćali izlaske

Menadžer Ivana Ivanovića Đusa Veljko Dabetić, koji se pre dvadesetak dana uselio u kuću „Parova“, žestoko je isprozivao Ružicu Veljković.On je tvrdio da bivša „modelsica“ ima seks za jedno piće i da izlazi s bogatim momcima samo da bi joj ga platili.On je započeo svađu jer smatra da Ružica kvari Filipa Ðukića, a tokom rasprave želeo je da mu dokaže kakva je devojka s kojom je u vezi.- Znam ja takve kao što si ti. Takve mojim drugovima dovodim u separe, plate im piće pa ih poj..u. Znam vrlo dobro kako se ponašaš. „Jao, ja sam Ružica „modelsica“, ajde momci platite mi piće“, onda igraš u separeu onako nafurana, kao „ja sam riba“, pokazuješ gaće i ostalo - vikao je menadžer.Vređao ju je da je smrdljivi ološ i tvrdio da se po separeima provodi s fudbalerima.- Izlaziš s Lolom Smiljanićem, sa ovim-onim da bi ti plaćali piće. Plati sebi piće ako imaš pare. Nemaš, naravno! - nastavljao je Veljko.Ružica se nije preterano uzbudila. Pevušila je da joj kaže bar dva imena s kojima je imala seks.- Reci mi bar dvojicu koji su me jeb..i, pošto pričaš da me j..e ceo Beograd. Skrati priču, bar dva imena mi daj - govorila je Veljkovićeva.On joj se unosio u facu, na šta mu je ona izazivački rekla da se nikada ne bi poljubila s njim, zbog čega je on još više poludeo.- Ne bih te poljubio jer si mi gadna, štapom te ne bih pipnuo. Prevarila si poštenog Filipa, on je dobar dečko, navatala si ga na foru - vikao je Veljko.Ružica i dalje nije odgovarala na njegove uvrede, već ga je i dalje provocirala.

Krši pravilaVELJKO KORISTI MOBILNIVeljko Dabetić žestoko je prekršio pravila rijalitija. On je u kuću prošvercovao mobilni telefon. Njega su kamere u prevari uhvatile dok je razgovarao s Gastozom. U jednom momentu mu je zazvonio mobilni, on ga je izvadio iz džepa, pročitao šta piše i vratio u džep. Obojica su se pravila kao da se ništa nije dogodilo.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...