(FOTO) LUDILO: Masimo zapalio klub!
Foto: Masimo Savić, Nastup

Provod za pamćenje

(FOTO) LUDILO: Masimo zapalio klub!

Stars -
Publika koja je došla da sluša slavnog muzičara nešto se razlokovala od one koja je ispunjavala splavove jer je izašla u provod isključivo zbog muzike

Iako je sinoć Beograd bio mesto u kome ste mogli pronađete dobro mesto za provod na mnogo splavova i klubova, čini se da "Letnji BItef" bio nezaobilazan jer je tamo Masimo Savić imao nastup za pamćenje, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Publika koja je došla da sluša slavnog muzičara nešto se razlokovala od one koja je ispunjavala splavove jer se, umesto mladih devojaka u veoma oskudnoj garderobi, moglo videti puno dama u najboljimm godinama, koje su ovde došle isključivo zbog muzike.

Dakle, akcenat nije bio na fensi izgledu i skupocenoj garderobi, već su uživale u svakom momentu koji je Masimo proveo na bini.

Prijatno iznenađenje je bilo i kada se na binu popela Jelena Đurić i zajedno sa Masimom oduševila publiku, koja će ovo veče sigurno dugo pamtiti kao odličan provod.

Saznajte zašto se poznati provode baš ovde! Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem beogradnocu.com korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track