NAPUSTILA PAROVE: Zorica Marković zbog ugroženog zdravlja otišla iz vile!

Nije izdržala

NAPUSTILA PAROVE: Zorica Marković zbog ugroženog zdravlja otišla iz vile!

Stars -
Pevačica se nije pojavila za stolom tokom nominacija, a voditeljka je saopštila da je pevačica zbog zdravstvenih razloga napustila šou

Folk pevačica Zorica Marković više nije učesnica rijalitija "Parovi". Ona se večeras nije pojavila za stolom tokom nominacija, a voditeljka je saopštila da je pevačica zbog zdravstvenih razloga napustila šou.

Podsetimo, Markovićeva je zbog zdravstvenog stanja morala da napusti Farmu kada joj je pozlilo i tada je nekoliko dana provela u bolnici, posle čega se vratila na imanje.

Zorica Marković ima tri bajpasa. Folk pjevačica je krajem 2007. godine preživjela težak srčani udar. Njoj je u Požarevcu na jednoj svadbi naglo pozlilo, pa je završila u Hitnoj pomoći, gdje su je ljekari jedva povratili u život.Markovićeva je imala još jedan srčani udar i da nije na vrijeme stigla u bolnicu, ne bi preživjela. Tada su joj i ugradili treći bajpas i naredili da ne može da kroz život ide kao tajfun.

Večeras nema ni Zmaja od Šipova, koji zbog privatnih razloga neće biti sa ostalim ukućanima jer je morao privremeno da napusti vilu, ali će se on uskoro vratiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track