SPEKTAKL: Bojana Stamenov oduševila Beograđane
Foto: Aleksandar Jovanović

Nastup mlade pevačice za pamćenje

SPEKTAKL: Bojana Stamenov oduševila Beograđane

Stars -
Publika je u Sava centru mogla da čuje hitove Arete Frenklin, Bitlsa i Josipe Lisac

Nakon što je oduševila Evropu, Bojana Stamenov podigla je na noge publiku u Sava centru. Odevena u belu haljinu Igora Todorovića inspirisanu srpskom narodnom nošnjom i u opancima, ovogodišnja srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije u Beču pojavila se na pozornici sa oko desetak minuta zakašnjenja.Fanovi joj to nisu zamerili, već je dočekana gromoglasnim aplauzom. Prvi solistički koncert u karijeri otvorila je hitom „Ceo svet je moj“.

Leontina sa ćerkom i Pinkovim zvezdicama
Leontina sa ćerkom i Pinkovim zvezdicama

Krstarenje kroz stilove- Puno mi je srce što vas vidim u ovakvom broju. Nakon uspeha na Evroviziji sledeći projekat na kome radim je album. U iščekivanju novih pesama povešću vas na jedno malo putovanje. Pevaću vam nešto što sam ja volela da slušam - rekla je Bojana, koja je zapevala hit Bisere Veletanlić „Baj, baj“.Publika je na ovom neobičnom krstarenju kroz razne muzičke stilove mogla da uživa u pesmama Arete Frenklin, Džejmsa Brauna, Vitni Hjuston, Stivija Vondera, Bitlsa, grupe K2 i Josipe Lisac.Bojana se pevanjem bavi od svoje sedme godine. Na prestižnom muzičkom festivalu donela je Srbiji deseto mesto, a za nastup u Beču dobila je pohvalu i od Simona le Bona, pevača legendarnog benda Djuran Djuran.

Đorđe Marjanović
Đorđe Marjanović

Dobra atmosferaZa dobru atmosferu sinoć su se pobrinuli gosti Marija Šerifović, Vasil Hadžimanov, Danica Krstić, hor Čarolija i sastav Vokal 5.U prvim redovima smo primetili Đorđa Marjanovića, Leontinu Vukomanović u društvu ćerke Lucije, Vladimira Graića, kao i učesnike šou-programa „Pinkove zvezdice“.

Vladimir Graić
Vladimir Graić

Loša vestBISERA ODUSTALA ZBOG ALERGIJEIako najavljena kao gost na koncertu, Bisera Veletanlić se nije pojavila u Sava centru, a njen izostanak opravdala je Bojana.- Mnogo vas pozdravlja i šalje vam pozdrave. Nije mogla da dođe da se druži s vama jer ima jake alergije - objasnila je Stamenovljeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track