STARLETE, DALJE USTA OD ORLIĆA: Voditelj zgrožen ponudama, poznati pripretili!
Foto: Printskrin, Damir Dervišagić

Dalje od njih

STARLETE, DALJE USTA OD ORLIĆA: Voditelj zgrožen ponudama, poznati pripretili!

Stars -
Bez stida i blama: Vladimir savetuje da se fudbaleri zatvore u rezervat kako bi se sakrili od učesnica „Parova“ koje su im ponudile seks za zlatnu medalju

Poznate ličnosti zgrožene su ponašanjem Atine Ferari i Nataše Šavije, koje nude seks i oralno zadovoljavanje mladim fudbalerima, popularnim „orlićima“, u čast osvajanja svetskog fudbalskog prvenstva za igrače do 20 godina.Vladimir Đorđević je jedan od onih koji imaju recept kako da se mladi sportisti, među kojima su neki i maloletni, zaštite od starleta koje su pustile pipke i željno iščekuju njihov povratak u Srbiju. Voditelj emisije „Bulevar“ na TV B92, koji je inače i sportski novinar, preporučuje da se fudbaleri zatvore u rezervat.

Oralno kao verbalno- Starlete žele da našim „orlićima“ čitaju pričice za spavanje jer je njima oralno isto što i verbalno. Za njih oral podrazumeva ono što normalni ljudi govore, a one to rade. Jedini način da ih zaštitimo jeste da one postanu časne sestre, što je nemoguće, ili da mlade fudbalere zatvorimo u rezervat da završe školu i da tu treniraju fudbal. To bi bilo najbolje za njih, ali i za sve nas. Tako bi bili spaseni od menadžera i starleta, da sačuvamo normalnu generaciju. Starlete, dalje usta od naših „orlića“ - poručuje voditelj.I njegov kolega Ognjen Amidžić deli isto mišljenje.- Klinci se mogu lako zaštiti, ne sumnjam da imaju bolji izbor od starleta. Znam za tu Šaviju, ali nisam upućen šta je Atina rekla. „Orlići“ mi deluju mudro, mislim da neće pasti pod njihov uticaj. Lako će se oni izboriti s tim - rekao je Amidža.Dvanaest sati seksaInače, umesto da starlete, kao i do sada, nastave da love seniore s milionima u džepu, koji su zbog druženja s njima i doživeli neuspeh na terenu, fokusirale su se na mlade šampione. Prvo se Nataša Šavija javno hvalila da je imala aferu s pola A tima, a potom je otkrila da joj se sviđa Gaćinović. Nakon nje, oglasila se i Atina Ferari, koja je Andriji Živkoviću ponudila 12 sati seksa ako osvoji zlato, a pošto je to učinio, poručila je da će ispuniti obećanje.- Baš bih volela da Šavija održi svoje obećanje i da po..ši celom timu, a ja ću svakako da ispunim kad je u pitanju Andrija. Uopšte ne bi bilo loše da se nas dve zajedno zabavljamo s njima javno. Ajde, Šavija, izazivam te - poručila je Atina.

Očekivanja Andrija Živković poručuje POBEDILI SMO, ŠAVIJA, ISPUNI OBEĆANJEAndrija Živković veruje da će Šavija ispuniti dato obećanje. Juče se na internetu pojavio snimak na kojem se čuje kako neko pita mladog fudbalera da li će starleta iz „Parova“ zaista oralno zadovoljiti fudbalere pošto su postali prvaci, a on odgovara: Najbolje da neće.Inače, Šavija je pravi hit među „orlićima“. Luka Jović, koji nije putovao na Novi Zeland zbog povrede, postavio je na Instagram fotku slavlja fudbalera i uplakane Nataše. Odmah su se oglasili seniorski reprezentativci. Aleksandar Ignjovski ostavio je u komentaru gomilu smajlića. Pojedini Jovićevi prijatelji konstatovali su da Šavija zapravo plače od sreće.

IskusnaSTANIJA ZAVODI „ORLIĆE“Stanija Dobrojević objavila je fotografiju na Instagramu u dresu s brojem 69, što je njena omiljena poza u seksu, na kom je ispisano njeno prezime. Ona je i čestitala „orlićima“ na pobedi. Inače, Stanija se prošle godine slikala s Predragom Rajkovićem u hotelu „Hajat“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track