(VIDEO, FOTO) POLJUPCI, SEKS, TRUDNOĆE: Šta se sve dešavalo u vili Parova!
Foto: Printskrin

Sodoma i Gomora

(VIDEO, FOTO) POLJUPCI, SEKS, TRUDNOĆE: Šta se sve dešavalo u vili Parova!

Stars -
Rijaliti "Parovi“ obeležile mnoge ljubavne veze,koje su proteklih meseci punile stupce pisanih medija i bile predmet raznih događaja u serijalu

Prvi poljubac između Mace Diskrecije i Jasmina Nevenkića odmah po ulasku u luksuznu vilu, bio je nagoveštaj da će ova sezona rijaltiija "Parovi“, biti potpuno drugačija i da se učesnici neće ustručavati da pokažu emocije.

Romansa između Jasmina i Mace trajala je kratko, a Nevenkić se ubrzo uselio u krevet kod Mimi Oro, koja ga je optužilča da na konto njene popularnosti želi da dobije prostor u medijima.

"Oženio bih Mimi", rekao je Nevenkić po izlasku iz rijalitija. Mimi Oro su zatim prozvali „crnom udovicom“, jer, svako ko je spavao sa njom u krevetu, brzo je napustio takmičenje.

U međuvremenu, emocije su bljesnule izmedju Igora Kostića i Ružice Veljković, za koje se tvrdilo da su bili intimni i pored toga što oni to odlučno demantuju. Pošto su,međutim, krenule priče da je možda trudna, nekako su u prvi plan došle priče da su Igor i Ružica svašta radili ispod jorgana.

Ulaskom Nenada Marinkovića Gastoza u rijaltii, kreću nove ljubavi: poljubac sa Macom Diskrecijom, seks sa Tijanom Ajfon pod tušem i konačno – nova veza sa Natašom Šavijom.

Dok su ga optuživali da ne poštuje žene, one su se lepile za njega i podizale mu ego još više.

http://www.youtube.com/watch?v=NHF5Petje4w

"Neću se pomiriti sa Gastozom, jer se nije izvinio što me je vređao", i dalje govori Maca.

"Prvo priznaj da smo bili intimni", rekao je Gastoz.

"Ti bi to voleo, ali toga nije bilo", ostala je verna svom nadimku Maca Diskrecija.

Konačno, ljubav između Ružice Veljković i Filipa Đukića,može se reći, definitivno je obeležila zabavno humoristički program „Parovi“, jer su oni pristali da budu intimni bez skrivanja i bez pokrivača.

"Kad moja ćerka nešto obeća, to je svetinja", rekla je Tatjana Veljković, Ružicina majka, pošto je učesnica rijalitija obećala seks, ako gledaoci budu glasali za njenog momka Filipa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track